Bad News

Varit dåligt med uppdatering, jobbat i helgen… och jag har ju ingen telefon att blogga från längre *snyft*

Tyvärr var de ju inte bara så att skärmen sprack, utan den sprack på helt fel ställe så man kan inte använda den alls, jag kan inte trycka in min pinkod, och därmed inte sätta på telefonen.. det störiga är att innan den dog helt, så fick jag 4 sms, jag såg att de kom, men inte från vem, och jag kunde inte läsa dem. Så är det någon som läser det här som sms’at och inte fått svar, så vet nu varför.

Något ännu värre är att jag var hos tandläkaren med Nellie idag, mest för att ha kollat upp de för att kunna anmäla de till försäkringsbolaget, jag trodde ärligt talat inte de skulle vara någon större fara.. men tyvärr sa tandläkaren att hennes framtänder var såpass upptryckta, så de kommer behöva dra ut dem sen, och det var stor risk (han sa t.om väldigt stor risk) att hennes kommande vuxentänder oxå tagit skada och kommer vara missbildade när de växer ut.. så jäkla tråkigt.. Det är ju bara tänder.. men jag blir ändå så himla ledsen för Nellies skull.

Jag ramlade ju när jag var höggravid förra året och fick spricka i mina framtänder oxå.. så vi kommer åtminstone va lika där 😉

Trasig telefon, trasiga tänder.. och Pms på de.. ingen vill vara i närheten av mig nu..

Kommentarer inaktiverade.