Otur

Denna veckan har vart fullt upp, jobbade 2 nätter i rad 21-07, men hade ju Nellie hemma på dagarna så kunde ju inte sova.. och med facit i hand så hade de nog behövts åtminstone 3-4 timmars sömn.

Idag har jag vart ganska off kan man säga. Sömn är viktigare än man tror.
Men Imorgon jobbar jag 9-19 så inatt kan jag sova som vanligt 🙂

min älskade lilla Nellie kröp över mina ben, och tippade över benet med munnen rakt i golvet.. det blödde jätte mycket.. och tänderna slog till så de har flytta på sig.. det syns jätte tydligt.. och jag blir såå ledsen varje gång hon ler nu för då ser man hennes sneda tänder.. och jag får så dåligt samvete.. var ju inte mitt fel, en olycka händer så lätt.. men känner mig ändå skyldig. På måndag ska hon till tandläkaren och kolla upp de. Hoppas de rättar till sig så hon slipper ha så sneda tänder när hon blir större :-/

KAOS

 

Kommentarer inaktiverade.