hemma

har inte riktigt vant mig vid att kunna blogga hemma, men det är toppen!

lovar att snart fixa lite bilder på huset till er som vill se.

blev erbjuden nytt jobb idag…på Telias kundservice i danmark. det verkar jätte skoj, bättre lön, minde arbetstid, enda kruxet är att jag ska prata danska dagarna i ända…men det ska jag nog klara

jag kommer arbeta på samma arbetsplats som nu, ha samma chef, men om jag tackar ja, så börjar jag redan på måndag men 2 veckors utbildning nånstans i köpenhamn, så det blir två lååånga veckor. men det får jag stå ut med när jag vet att jag kommer komma hem i vettig tid i fortsättningen. kommer vara hemma redan vid 17:15, istället för 18.30 som nu, och ändå tjäna mer

Så imorn ska jag prata med chefen och meddela mitt beslut (lutar starkt åt att tacka ja)

det hade gått bra på dagis idag (sorry Tessie)

lucas ville tydligen inte följa med hem igen.

på sång samlingen hade dom fått önska låtar, och lucas hade önskat ”Bag in box” låten, haha pinsamt!

Kommentarer inaktiverade.