Välkommen till Familjen Baby jogger City Mini Versa

Vi har ju letat länge efter en ny sulky att ha i bilen. Emmaljungan är perfekt som promenadvagn. Men vill ha en liten smidig vagn som är lätt att fälla ihop. Dock hade jag en del krav så de var svårt att hitta en som uppfyllde dem.. så vi har letat länge.

Jag ville att den skulle ha :

  • svängbara framhjul
  • hyffsat stor förvaringskorg
  • justerbart handtag (eftersom jag är ganska kort & Johan väldigt lång)
  • justerbart fotstöd
  • vändbart säte..

baby_jogger_sittvagn_city_mini_versa_2014_red-26461082-1742913886-Och just de där med vändbart säte gjorde att många av de vagnar vi tittat på föll bort..

Jag var inne på en britax B-dual ett tagl, den är ju så himla snygg i lila. Men hörde sen att många var missnöjda med den..
Baby jogger däremot verkar alla mina vänner jag frågat va nöjda med. Så vi var inne på en vanlig baby jogger mini.. funderade på att beställa en Mini GT igår.. men den var lite dyr…
av en slump hittade jag denna modell idag, som uppfyllde alla mina krav.. dessutom var de 50% på den… och då kändes de som de var meningen att vi skulle slå till..
kommer en recension när jag provkört den lite..

BJ City Mini Versa har samma mått och funktioner som en City Versa GT, men med samma hjul som en City Mini, vilket gör att den väger lite mindre.

Söker du oxå en sulky med vändbar sits kan denna mallen va bra att gå efter..

Baktvnda-sulkys-ny

 

T.om Johan är lite kär i vår nya vagn