Vårkänslor

Våren är här!

Kanske bara tillfälligt, man vet ju aldrig i Mars.. men jag njuter så länge de varar.

image
Mysigaste som finns

Igår var en riktigt snurrig dag.. kom till skolan för att hämta Simon, sa till honom på skolgården att han skulle hämta sin väska för han skulle få leka med Nova.. något han verkligen sett fram emot.. men då kommer fröken ut.. och frågar om jag vill ta utvecklingssamtalet lite tidigare eftersom jag ändå var där..

Visst f*n, jag skulle ju ha utvecklingssamtal, hur kunde jag glömma de.. frågade Rebecca om vi kunde komma lite senare istället och de gick bra.. men när jag kommer ut från mötet har jag 5 missade samtal från J, som satt hemma och väntade på oss för han hade inga nycklar..  De blev för rörigt för mitt huvud att organsiera upp allt så tyvärr ställde jag in träffen med Rebecca & co.. Simon blev besviken för han gillar verkligen Nova.. men får hoppas de bli av senare i veckan.
image

Idag var de talangjakt på killarnas skola.. Simon var med i ett nummer och sjöng en Hawaii sång, han var så söt.. förlåt jag menar cool i sin keps, hawaiihalsband och solglasögon.
image

Kommentarer inaktiverade.