Städa.. hur gör man?

Jag tycker inte de är tråkigt att städa.. tycker det är ganska kul faktiskt.. men grejen är att jag är värdelös på de.. jag kan städa i 8 timmar, och de ser rörigare ut efter de 8 timmarna än innan jag började..

Idag skulle jag röja i Tv-rummet.. vårt matsalsbord har blivit mitt ”projekt-bord” som Johan kallar de.. jag är nämligen bäst på att starta olika projekt och komma med tusen idéer på vad jag vill göra.. men jag är sämst på att avsluta dem..

image

image

Hur som helst så kommer jag efter en timme på mig själv med att stå inne i killarnas rum.. och sortera pärlor i färger.. de var inte alls de jag skulle göra.. men detta är så typiskt mig.

Jag börjar med en sak.. och helt plötsligt utan att jag vet hur de går till så håller jag på med nåt annat.. är så trött på mig själv.

Vi flyttade in här för 6 månader sen.. och bara halva hallen är målad.. för jag tröttnade efter ett tag, så halva hallen är grå.. och halva gul.. snyggt..

Jag har mina naglack, cd-skivor och böcker sorterade i färgordning.. men allt är en enda röra runt mig.. jag vet inte hur jag ska göra för att städa snabbt och effektivt?!

Badrum & kök städar jag i stort sett varje dag.. så de är ju inte smutsigt här.. men rörigt! Och röran i min skalle ska vi inte prata om…

 
Nu rymmer jag från röran och går på promenad med Kidsen.