En sådan där vecka..

Har en sådan där vecka då man verkligen Önskar att de fanns fler timmar på dygnet.

image

Idag var en extra stressig dag.. skulle åka tåg till Lund för att göra EEG. Bara att åka tåg och passa tågtider ger mig krupp..
att sedan ha med en bebis som är otroligt mammig på ett EEG där jag inte fick röra mig var ganska stressande… att bebisen skrek hysteriskt gjorde inte saken bättre. Att läkaren gång på gång bad mig att försöka slappna av gjorde definitivt inte saken bättre.
Att samma person var ny på jobbet så”de tog 1,5 timme istället för en halvtimme.. det var inte heller så uppskattat.. ja jag kanske låter gnällig, men som sagt är jag redan stressad denna veckan.

image

De gick så bra och Nellie vinkade så glatt till sköterskan.. ända tills hon skulle sätta fast elektroderna på mitt huvud..då började hon bli misstänksam. När jag sedan var tvungen att blunda var de kört.. hon skrek som en stucken gris.. tills Vi kom ut från sjukhuset.
Sedan har hon varit som en blodigel på mig hela dagen.. älskade skrutten.

image

Vi älskar bärselen!

image