svimma

usch usch vilken dag! Det jag trodde skulle bli en lugn och skön lördag sluta med stress & kollaps.

för det första har vi sovit jätte dåligt inatt, lilla simon har bestämt sig för att hålla oss vakna på nätterna, och när han äntligen sover, vaknar Lucas och skriker för att han har kissat ner sig.

när vi gick upp idag (alldeles för tidigt) så bestämde jag mig för att vi skulle ha en städ & tvätt dag, søren tyckte inte det var den bästa idén jag kommit med, men gick motvilligt med på det. Sagt & gjort…vi gick upp till tvättsugan med massa tvätt. mellan tvätten städa jag badrummet, nånstans därimellan hade jag två trött & griniga barn som ville ha mat, så jag försökte göra lite gröt till barnen och omelett till mig & søren, samtidigt som timern på mobilen ringde för att dte var dax att byta maskin i tvättsugan, Simon ville bli buren, Lucas ville se Alfons..

jag kände hur min själ lixom lämna kroppen..allt jag gjorde gick i slowmotion…läpparna börja skaka, och poff…så låg jag i en hög på köksgolvet. var bara ”borta” några sekunder, innan jag vakna upp igen. Både barnen & søren blev ju livrädda, och jag försökt prata och säga att søren skulle sätta barnen vid tv’n så dom slapp se mig sån…men läpparn abara skaka.

Søren bädda ner mig i sängen och sa att jag minsann inte får göra något mer på¨hela helgen. Nu ska jag bara ta det lugnt!! Søren gick ner och gav barnen mat…

men när jag låg där i sängen blev jag bara ännu mer stressad…”måste hämta tvätten”, ”måste verkligen sätta upp gardiner i köket idag”, ”måste få tag på chefen”, ”måste hinna mysa & leka med kidzen”,

Kändes som om jag blunda skulle jag tappa kontrollen helt, så det kunde jag inte… søren kom upp med mackor & te… och jag försökte intala mig själv om att jag faktiskt inte dör av att inte ha garidner i köket just idag, eller om golvet inte är skinande rent… viktigare att barnen har en Pigg & glad mamma.

Så nu tänker jag försöka att njuta av min helg så gott det går…gör det ni oxå!!

Kommentarer inaktiverade.