Rätten till min dotter

När jag var liten.. eller ja,tonåring åtminstone.. så var jag helt besatt av en film, såg den tills jag kunde alla repliker utantill.. och var jätte arg när mamma eller Jonas hade råkat spela över den på VHS (japp de var innan Dvd’n tid minsann)

MV5BMTI3MzA1MTk3MF5BMl5BanBnXkFtZTcwNTQ4MjAyMQ@@._V1_SX214_

Sedan letade jag överallt efter den, men eftersom den hade gått som en mini serie på 2 avsnitt så gick de inte få tag på den.. till sist skrev jagett brev till Svt som hade visat den från början och frågade om jag kunde få köpa den.. fick inget svar.

nu 15 år senare har ja hittat de på youtube.. vilken lycka.. det är skit dålig kvalite och hackar som fan, men ändå.. här kan man se den.

Verklighetsbaserad, gripande, sorglig.. och rolig. ”Rätten till min dotter” heter den på svenska.