Loppi Blogbag

En av fördelarna med att blogga, är alla produkter man får vara med och prova och tipsa andra läsare om, och alla tips man får från andra bloggar..

loppi goodiebagIdag fick jag (eller ja framför allt Nellie) en blogbag från Loppi . Den innehöll bra-att-ha produkter till bebisar..

Philips Avent Natural nappflaska. Nappflaska med en bröstformad dinapp som ger en naturlig spärr vilket påminner om bröstet. Detta medför att det blir lätt för barnet att både ammas och flaskmatas. I kombination med Philips Avents innovativa antikoliksystem (som sitter i dinappen) blir det vår mest naturliga flaska hittills.
Var den enda flaskan Nellie tog när hon började med flaska.. Nu älskar hon att dricka vatten ur den.

•   Philips Avent Grown up cup. Med Philips revolutionerande Avent-mugg blir det enklare för små barn att dricka ur mugg utan att spilla. Den unika spillsäkra ventilen aktiveras med läpparna så att barnet kan dricka från muggen på samma sätt som från en vanlig mugg.

•   Natusan® first  touch  lotion – mild och lättabsorberande hudlotion, utvecklad för nyfödda. Återfuktar din bebis hud och används när huden känns torr.

•   Natusan® first  touch  bath – mild, flytande barntvål utvecklad för nyfödda. Tips för äldre barn: häll i barntvålen innan du tappar upp vattnet så får du ett härligt och milt skumbad.
Vi provade den direkt och fick oss ett härligt skumbad tillsammans.

loppibag•   Natusan® first  touch  baby  oil – skyddande och återfuktande barnolja, utvecklad för nyfödda. Smörj in din bebis hud för att återfukta direkt efter badet eller när huden känns torr.

•   Natusan® first  touch  zinksalva – zinksalva, utvecklad för nyfödda, är bra att använda vid första tecknen på röd och irriterad hud i blöjområdet.

•   Folksams praktiska barnkit som är perfekt att ha med sig i bilen eller i väskan. Innehåll: vattenavvisande plåster, skavsårsplåster, brännsårsplåster, brännskadegel, torkare och solskyddskräm.

Tack Loppi, Avent, Natusan & Folksam.