Nu jäklar..

Idag bestämde jag mig (igen) för att skaffa gymkort.. men denna gången gick jag ett steg längre.. gick till gymmet och skrev in mig.. har iförsig en gratis prov vecka först så de räknas väl inte riktigt som jag skaffat gymkort.. men nästan.. nu Jäklar ska den här lata kroppen få jobba.. Vill känna mig stark..och få bättre hållning..

För att kompensera att jag kände mig så duktigt som bestämt mig för att träna.. så gjorde jag våfflor till kvällsmat.. med massor av sylt & grädde.. Mums!

Nelliefisen är förkyld.. hon är så snorig så hon kan inte dricka ur nappflaska stackarn.. Så idag har hon fått hålla sig inne.. Hon fick va hemma å mysa med sin pappa när jag var och hämta killarna så hon slapp gå ut i detta vädret..brr

Nu ska jag krypa ned i sängen med surfplattan och se Netflix.. I Love Netflix!

(inlägget uppdateras med bilder sen, funkar inte nu)