Familjen Annorlunda

Ja äntligen är de tillbaka.. typ det enda programmet jag ser på tv.. Familjen Annorlunda.

Idag mår jag så mycket bättre, fördelen med migrän är att de oftast bara håller i sin en dag.. men den dagen kan kännas som den sista dagen i livet..

Jag har hunnit med ett frisörbesök idag, Johan fastnade i en bilkö så Lucas & Simon fick snällt följa med och vara barnvakter åt lillasyster.. och de var såå duktiga. Jag njöt av att sitta i frisörstolen och bli ompysslad, samtidigt som jag hörde killarna läsa sagor för lillasyster.
image

Klippte av mina slitna toppar.. men mitt hår är hemskt.. har så mycket småhår som börjar växa ut efter jag tappade håret när jag ammade.. t.om frisören sa att det var helt otroligt så mycket hår som börjar växa ut..
image

Sedan fick vi skynda vidare för killarna skulle på jujutsu träning.. första gången, och de tyckte de var jätte kul..  så nu vet ni vart ni hittar mig måndag & onsdag kvällar framöver.

Nä nu kallar Tv’n..

 

Kommentarer inaktiverade.