Väldigt velande

Jag har beslutsångest Deluxe…och min kära sambo har oxå beslutångest.. när de gäller att köpa saker så är han t.om värre än mig.

Tyvärr får vi ofta ångra detta.. då vi är så veliga/snåla så de i slutändan blir dyrare istället..

REA_515x340Som t.ex när vår diskmaskin gick sönder i november.. svärmor var så snäll och sa att om vi köper en ny så betalar hon 1000kr av den..
Hon hjälpte oss kolla ut några bra på mellandagsrean.. och vi hittade två riktigt bra som var ordentligt nedsatta.. 2700kr kostade de.. men vi (okej här får jag faktiskt skylla på mannen) velade så länge så rean hann ta slut.. och nu kostar de ju betydligt mer.. går lixom inte hitta en lika billig längre.. om man inte vågar chans på ett okänt märke..

britax B DualLikadant med barnvagn.. vi sålde ju vår kära Quinny för att köpa en Britax.. den var med på mellandagsrean för 2800kr..nu kostar den 4500kr..

Hade man inte sett sakerna så billigt en gång, så hade de inte svidit lika mycket (ja eller om man hade haft fett med pengar på kontot) men nu när man vet att man missade den där chansen att spara några tusen lappar.. ja då kan man inte låta bli att bli lite bitter

 

Det ska va’ gott å leva
Annars kan det kvitta
Fint å leva
Annars kan det kvitta
Lätt å leva
Annars kan det kvitta
Spring inte runt och vela
Då sabbar du det hela…