Annandagjul

Konstigt de där med jul.. man förbereder och har sig i veckor innan. Köttbullar ska rullas, de ska pyntas med tomtar, städas, handlas julklappar, slå in skiten.. och all denna förväntan.. och poff så är de över…

Vi firade jul hemma i år… svärmor kom och stannade till juldagen.
Fick massa fina julklappar, Men framförallt (och dr viktigaste) så fick vi mycket nöjda barn!!

Nellie är ju lustig.. hon är jätte rädd för sin farmor. Trots att hon var här ett dygn och de bara barn nån vecka sen vi sågs, så gallskrek hon så fort farmor närmade sig (jätte tråkigt!) Men sen kom tomten, med läskig mask och stort vitt skägg… och direkt när han kom innanför dörren så skrattade hon och vinkade glatt. Hon drog han i skägget och satt i hans knä..
Så ska farmor vara barnvakt så får go nog klä ut sig till tomte..
image

image