The big C

Så fort jag ska sätta mig och skriva ett inlägg.. får jag blackout…

2013-10-18 11.32.07Ville bara säga att vi lever.. vart mycket även denna veckan så knappt hunnit tänka.. men jag mår bättre, inte alls lika yr längre.. och febern är borta.. Wii!

På lördag kommer mormor & beffa, de ska passa alla3 barnen här, för jag & J ska på Syster Sol konsert i Malmö, och en liten Pubrunda och käka gott… behöver verkligen de så de ska bli jätte kul!! Det var J’s 35 års present från mormor & Beffa, perfekt!

Sedan tar de med sig Lucas & Simon till Skene en vecka.. oj va tomt de kommer bli. Men är så glad för deras skull att de får komma iväg lite.. de längtar!

2013-10-18 11.33.04

Jag & Lillfisen ska nog lyckas roa oss själva på dagarna, och mysa lite extra med J på kvällarna..

Även om jag kommer sakna killarna så ska de bli skönt att slippa tjat om läxor, Gympakläder, vilka tider de ska vara hemma, och de bästa av allt.. jag slipper ställa klockan på morgonen..

Och sedan blir de ju extra mysigt när de kommer hem igen, man hinner sakna varandra.. För familjen är verkligen inte hel utan bröderna bus! Och lilla Nellie ser såå mycket upp till sina bröder, finns ingen som är så bra på att trösta henne som dem!

Älskade underbara barn!
Älskade underbara barn!

 

Kommentarer inaktiverade.