Klump i magen

Igår började jag jobba… det var en minst sagt konstig känsla att gå in på kontoret igen.. sist jag gick in där var för 2 år sedan. Mycket har hänt sen dess!

Det var där jag gick in för 2,5 år sen och hälsade på en ny tekniker som hade vart sjuk en vecka.. Johan Blom hette han.. nu 2,5 år senare har vi en dotter på 7 månader.. som sagt, mycket hinner hända.

Att träffa cheferna & gamla kollegorna var kul… men jobbet.. nja.. jag får väl erkänna att det ger en stor ångest klump i magen!
Jag var bra på att sälja en gång i tiden, då hade jag viljan, drivet.. den där motivationen som behövs för att övertyga kunderna..  Nu tar de emot att ens försöka.. Så om jag ska fixa detta måste jag jobba på mina tankar, och motivera mig själv.

Att vara enda tjejen på en arbetsplats med en massa karlar har oxå sina för & nackdelar.

2013-09-24 08.59.14Jag vill jobba med människor.. känna att jag gör nån nytta.. Men just nu behöver jag få in pengar tyvärr.. så det är bara att bita ihop, och göra mitt bästa!

Förutom tankarna om jobbet & skolan, så är det så mycket annat som snurrar i huvudet just nu.. och fast jag har människor runt mig så känner jag mig ensammast i världen..svårt att förklara.. Men så är det!

Nu ska vi snart åka iväg.. hela familjen, 2 nätter på hotell.. bara mysa.. och jag hoppas att det är de som behövs för att få ordning på mina tankar.. att vi kommer därifrån med ny energi.. och med en gladare mamma..

 

Kommentarer inaktiverade.