Veckan som gått..

Har ju inte bara vart tråkigheter under veckan som gått… Vi hade bästa Sofie (aka Fiffi) och söta lilla Linnéa här ett par dagar. Jätte mysigt!

20130915-201901.jpg
Tjejerna hade pyjamasparty.. Johan tog hand om alla 4 barnen (frivilligt!) och jag & Fiffi gick ut och åt här i Kävlinge..

20130915-202111.jpg vi tog varsin irish till dessert.. Bästa desserten.. Älskar irish!

20130915-202218.jpg

Vi skulle vart i Skene i helgen.. Lucas skulle sprungit Marten Loppet.. Vi hade sett fram emot att komma iväg.. Men med en trasig höft, minus på kontot tack vare bil-fan som pajade och kostade alldeles för många tusenlappar att laga.. Så kände vi att de var bättre att stanna hemma.
Jag är totalt sönderstressad inombords just nu.. Ta hand om 3 barn, plugga Heltid, flytta, få ihop ekonomin.. Ja de blev lite för mycket.. Jag har för höga förväntningar på mig själv.. Då blir allt pannkaka (pannkakor är iförsig gott!)

Men efter att kroppen sa ifrån, jag fick ont i hjärtat flera dagar i rad.. Blir yr, sover dåligt, orkar inte tänka eller ta beslut.. Orkar inte känna nåt.. Så nu har jag med hjälp av Johan insett att jag måste prioritera hälsan och få struktur på vardagen..de får va kaos ett tag.. En sak i taget helt enkelt..

Men jag önskar så att jag hade möjlighet att strunta i skolan och bara va mammaledig och ta vara på tiden med Nellie.. Det är de som ger mig mest ångest.. Tiden springer iväg.. Och jag har för mycket i mitt huvud för att hinna njuta…

Kommentarer inaktiverade.