30år

Jaha, då har man passerat den magiska gränsen…30.. nu kan man inte längre kalla sig ungdom.. jag har gått över på vuxensidan (på pappret.. mentalt är jag fortfarande 23)

Dagen började med att jag väcktes av skönsång.. mina 3 killar hade gått upp och fixat frukost som jag fick serverat i sängen (det roliga var att Johan råkade lägga sig på min kaviarmacka som de stod 30 på, så han hade en 0’a på ryggen)

Jag fick massa fina presenter, Mascara, manikyrset, parfym, presentkort på Massage, armband, En stentavla med en så fin text på så jag grät en skvätt, och en hel dag i köpenhamn med Johan då han fixar barnvakt och vi går ut och äter, shoppar & har kul! Tack min älskade familj!

2013-07-24 16.26.55

2013-07-24 16.13.07
Stackars Nellie är helt slut av värmen

Sen kom några

 

 

underbara tjejer från min MarsMaffia hit. Jag blev återigen bortskämd med fina blommor, och en present som jag verkligen hade önskat mig.. Gellack startkit och 2 Gellack och gel-remover, mina marstjejer vet verkligen vad jag vill ha! 🙂

När Johan kom hem från jobbet hade han blommor & vin med sig, sen satt vi ute i trädgården och åt Thaimat *mums*

Nu ska jag krypa ner i sängen… mycket att fixa imorgon inför festen på lördag… natti Natti

/Tanten

 

 

Kommentarer inaktiverade.