Allt annat än lagom!

Åhh vad är de för fel på mig? Blir ju trött på mig själv..

Den osminkade sanningen..
Den osminkade sanningen..

Jag har tusen projekt på gång i mitt huvud.. vill så mycket så de blir kortslutning och jag får inget gjort istället.
Försöker att inte dra igång massa grejer längre för jag vet att jag inte kommer avsluta dem.

Jag springer mest runt som en yr höna.. sätter igång tvättmaskinen, sätter på kaffe, fyller upp ett bad till barnen, sätter på datorn.. kommer på att jag glömde kaffet som nu kallnat… går in till badrummet men glömmer vad de vad jag skulle göra… ja så håller jag på hela dagarna… om jag inte fastnar vid datorn förstås… för de är lätt hänt.. men även här är jag inne på minst 8 sidor samtidigt som jag hoppar imellan… helst med telefonen i handen samtidigt…

2013-07-16 10.40.44Jag har lånat 25 böcker på biblioteket.. för jag tyckte alla verkade spännande och kunde inte välja bort någon.. men när fasen ska jag ha tid att läsa dem? Som vanligt kommer de sluta med att jag lämnar tillbaka dem olästa!

Jag skulle unna mig lite fika bröd..och köpte 3 stora bullar.. för de var 3 för 30 och en kosta 12.. tyckte jag gjorde ett klipp, men istället kommer jag äta för mycket, få ångest, och hade jag köpt en för 12 hade jag ju ändå slösat 18kr Mindre än nu..

Och de där med ångesten…den äter upp mig.. jag får dåligt samvete för allt.. minsta lilla. Kan ligga och grubbla över saker jag sagt som kanske missuppfattas.. ger jag present till någon så får jag alltid lite ångest över att jag inte gav mer..eller att personen kanske inte uppskattar saken.

I min väska ligger de ofta brev eller kort som ska postas, ofta till någon som fyller år.. men jag glömmer posta de, så de slutar med att jag slänger de istället..

När jag vill som mest får jag minst gjort, känner jag press på mig eller stressad så låser de sig totalt..

Jag fungerar bäst när ingen förväntar sig nåt av mig, och ska jag träffa nån är de oftast bäst med spontana saker… ska jag boka upp saker lyckas jag alltid dubbelboka mig, får ångest och gör inget av de istället.

Hmm vet inte vad jag ville ha sagt med de här.. behövde bara skriva av mig eftersom jag är trött på mig själv!

Lagom finns inte i min värld…Jag är allt annat än lagom…