Tomt..

Så tomt & tyst  här hemma… killarna är hos mormor & beffa på semester en vecka.. de åkte igår och jag saknar dem redan, men jag ska inte sticka under stolen med att det är ganska skönt oxå.. passar på att vila öronen lite.. och bara koncentrera mig på Nellie.

Fast Lucas har ringt några gånger, och jag fick nyss ett gulligt sms, jag hade skickat en bils på Nellie, och han skrev Nellie du är en sötnos, mamma du är också söt”  finaste Lucas <3 

Min jäkla telefon krånglar, det är inga problem att prata i den, men sms- funktionen lever sitt eget liv, det kan plinga till och stå att jag fått sms från nån, men när jag ska läsa de är de borta, och mina sms verkar inte alltid komma fram…grr! Finns så mycket annat jag hellre lägger pengarna på än en ny telefon just nu.

vi saknar er!
vi saknar er!

imorgon ska jag & Nellie till mörarp och grilla hos en av mina fina mars-mammor, Nathalie som oxå har en Nellie, och några av de andra mars-mammorna kommer oxå…kul!