Heja Lucas

Jag blir fortfarande lika förvånad över hur fort barnen växer. Mitt lilla blonda yrväder var ju nyss så här liten

phpbzd9nw

Han pratade danska, var aldrig trött och aldrig tyst!
Han förändrade mitt liv samma sekund som han kom.
Lucas, min första största kärlek!

Lucas sover på mamma

I måndags hade killarna studiedag.. När jag kom hem stod han och hängde tvätt… helt frivilligt. Inte nog med det, han hade städat toaletterna både uppe & nere. Stolt mamma!

Lucas Hc dommare

Förra helgen spelade han fotbollscup i Borgeby hela dagen… och hans lag vann hela cuppen! Heja Lucas! Eller ja, heja Harrie FF!

 

Vår vinnare!
Vår vinnare!

Vägra Vräkning

Vädret vände ungefär lika fort som humöret brukar göra på min 3åring.

Snöade de inte nyss? och nu badar vi i ån. Men jag gillar’t!

20160508_124449

Heja solen… du är så välkommen & efterlängtad!

Mina älskade tokstollar!
Mina älskade tokstollar!

Nu har koloni-säsongen börjat på riktigt. Love it! Vi var dock nära att bli vräkta.. men nädå, oss blir de inte av med så lätt.

Nu har ju vår kära vän Meekatt dessutom köpt fin fina penis, snipp & tutt-plantor vi ska plantera mohaha 😉

Vi visste inte riktigt hur vi skulle få ordning på vår koloni, jag vet ju inte vad som är ogräs och vad som är sällsynta blommor??
Kolonigrannen som hatar oss tjatar alltid på att jag måste ta bort mina fina blommor…för de är tydligen ogräs som sprider sig till henne…
så vi löste det genom att spruta Roundup överallt.. så allt ogräs dör (och alla andra växter oxå iförsig) och vi kan syssla med de vi gör bäst i kolonin… njuta!

IMG_20160507_174839
Vårt smultronställe!

 

20160505_110707

bitter & tacksam

 

Värk kan verkligen ta all energi från en.. Jag blir som en bitter-Bitch när jag har ont.. Och ont har jag haft i helgen. Mycket ont! 

Stackars barn, och stackars min älskade sambo. Han har iförsig knappt vart hemma i helgen..tur för honom.
Jag blir trött i hela kroppen,och trött i hjärnan av värken.

Så är lättirriterad och tycker höga ljud är jobbiga. Kan ju låta konstigt när det är höften som gör ont, men de är som att smärtan tar över min kropp.

IMG_20160501_134048
Denna solstråle får mig att glömma smärtan för en stund.

 

 

Jag försöker döva mitt ”tyck-synd-om-mig-syndrom” genom att läsa om andra som har de mycket värre. För hur ont jag än har, så tar jag hellre all smärta i världen än att mina barn ska lida…IMG_20160502_002611

Och när man läser en sådan här bok, och samtidigt ser sina 3 vackra, friska barn som busar och har kul i bakgrunden. Då inser man hur lycklig lottad man är, jag är så evigt tacksam för att jag får chansen att njuta av att se 3 underbara barn växa upp. När jag tittar på dem, ser jag meningen med livet!

13151494_10153798194828073_8906802697409756786_n

Idag har jag blivit rastad av min kära mamma. De blev en tur till Ikea…för där finns låne-rullstolar. Toppen tänkte jag… tills jag satte mig i stolen och mamma började köra mig… Jisses! Höll på att dö i hjärtattack istället.. för jag var livrädd..på riktigt! Haha.
Men jag överlevde. Sen blev de god lunch på KFC, Tack mamma!