The big C

Så fort jag ska sätta mig och skriva ett inlägg.. får jag blackout…

2013-10-18 11.32.07Ville bara säga att vi lever.. vart mycket även denna veckan så knappt hunnit tänka.. men jag mår bättre, inte alls lika yr längre.. och febern är borta.. Wii!

På lördag kommer mormor & beffa, de ska passa alla3 barnen här, för jag & J ska på Syster Sol konsert i Malmö, och en liten Pubrunda och käka gott… behöver verkligen de så de ska bli jätte kul!! Det var J’s 35 års present från mormor & Beffa, perfekt!

Sedan tar de med sig Lucas & Simon till Skene en vecka.. oj va tomt de kommer bli. Men är så glad för deras skull att de får komma iväg lite.. de längtar!

2013-10-18 11.33.04

Jag & Lillfisen ska nog lyckas roa oss själva på dagarna, och mysa lite extra med J på kvällarna..

Även om jag kommer sakna killarna så ska de bli skönt att slippa tjat om läxor, Gympakläder, vilka tider de ska vara hemma, och de bästa av allt.. jag slipper ställa klockan på morgonen..

Och sedan blir de ju extra mysigt när de kommer hem igen, man hinner sakna varandra.. För familjen är verkligen inte hel utan bröderna bus! Och lilla Nellie ser såå mycket upp till sina bröder, finns ingen som är så bra på att trösta henne som dem!

Älskade underbara barn!
Älskade underbara barn!

 

Veckan som gått

Det blir sällan som man tänkt sig.. 

akuten LundTänkte skriva om veckan som gått.. och inser att de står totalt still i hjärnan. jag kommer bara ihåg vad som hänt idag typ, och knappt de.. läskigt!

Veckan har mest inneburit sjukdomar..

Ett besök på vårdcentralen med att jag fick åka direkt till akuten.. hjärtat bråkar med mig.. Men nu är jag hemma.. inte riktigt på topp.. men jag lever 😉

2013-10-18 09.45.43Nellie har 39 graders feber och är jätte förkyld..

Vi hoppas att nästa vecka bli bättre helt enkelt!

förutom det har jag gått från blondin till brunett igen.. nu återstår att se om blondiner har roligare!

Jag ska bevisa motsatsen 😉

Att resa med barn – jönköping

I fredags packade vi Volvon full med blöjor, välling, barnvagn, badkläder… och så surfplattor förstås.. fallifall de skulle bli ”uttråknings kris”, och sen begav vi oss mot Jönköping, för att checka in på Scandic Portalen.

Lekrummet fick tummen upp av samtliga barn i familjen
Lekrummet fick tummen upp av samtliga barn i familjen

Resans mål var ju egentligen Kolmårdens vildmarkshotell, men för att vi skulle hinna få ut så mycket som möjligt att kolmården så stanna vi i Jönköping en natt så vi skulle slippa köra så hiskeligt tidigt på lördagen. På så sätt fick vi dra ut på resan lite. Och vi hade det jätte mysigt i Jönköping så det var ett bra beslut!

scandic portalen Jönköping

 

 

 

 

 

 

Vi vaknade halv 9 på lördagen, och då sov barnen fortfarande. Väckte dem, och åt frukost… finns de nåt bättre än hotellfrukost?

scandic portalen jönköping

Sedan åkte vi vidare mot Kolmården. Måste säga

2013-10-11 16.46.08

att barnen varit såå duktiga hela helgen, inget gnäll och tjat. Trots att vi tillbringat mååånga timmar i bilen.

Fortsättning om vår vistelse på Kolmården kommer.. 

Älskade underbara barn!
Älskade underbara barn!

Klump i magen

Igår började jag jobba… det var en minst sagt konstig känsla att gå in på kontoret igen.. sist jag gick in där var för 2 år sedan. Mycket har hänt sen dess!

Det var där jag gick in för 2,5 år sen och hälsade på en ny tekniker som hade vart sjuk en vecka.. Johan Blom hette han.. nu 2,5 år senare har vi en dotter på 7 månader.. som sagt, mycket hinner hända.

Att träffa cheferna & gamla kollegorna var kul… men jobbet.. nja.. jag får väl erkänna att det ger en stor ångest klump i magen!
Jag var bra på att sälja en gång i tiden, då hade jag viljan, drivet.. den där motivationen som behövs för att övertyga kunderna..  Nu tar de emot att ens försöka.. Så om jag ska fixa detta måste jag jobba på mina tankar, och motivera mig själv.

Att vara enda tjejen på en arbetsplats med en massa karlar har oxå sina för & nackdelar.

2013-09-24 08.59.14Jag vill jobba med människor.. känna att jag gör nån nytta.. Men just nu behöver jag få in pengar tyvärr.. så det är bara att bita ihop, och göra mitt bästa!

Förutom tankarna om jobbet & skolan, så är det så mycket annat som snurrar i huvudet just nu.. och fast jag har människor runt mig så känner jag mig ensammast i världen..svårt att förklara.. Men så är det!

Nu ska vi snart åka iväg.. hela familjen, 2 nätter på hotell.. bara mysa.. och jag hoppas att det är de som behövs för att få ordning på mina tankar.. att vi kommer därifrån med ny energi.. och med en gladare mamma..

 

27 saker du bara minns om du var ung på 90-talet

Såg en länk på fejjan till en sida på Veckorrevyn, en lista på 27 saker du bara minns om du var ung på 90-talet! Oj vilken flashback. Så kul att minnas tillbaka.. och Ja, jag kan nog pricka av de flesta punkterna i listan, Jag älskade Spice Girls & Robyn,  hade Jaxxbyxor och träningsbyxor med knappar längst sidorna.
Jga hängde på både lunarstorm & mIRC… ICQ fanns inte med på listan men även där hängde jag.
Jag spelade snake på 3210:an, och hade både läppenna och hårmascara.
Ägde både en tamagotchi och En furby.

Hockeykorten & poga hade jag däremot inte, men den delen stod min lillebror för 🙂

90tal

 

 

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/3607636/?claim=pa6zdaxwt83″>Följ min blogg med Bloglovin</a>