Godmorgon

Härlig lördag morgon. Här i Malmö skiner solen, men har hört att vissa av er har snö?

Sitter just nu vid köksbordet hos älsklingen med en kopp kaffe, Johan & barnen spelar luffarschack.

Strax ska vi ut på lekplatsen och leka av oss innan de är dax för dop, och sen kalas hos svärmor.

Ska få träffa Johans släkt för första gången, Wish me luck!

20120331-100929.jpg

Bortskämd

Jag är så bortskämd av min älskling!
Kommer till ett soligt malmö och blir mött av pussar & kärlek, och utskickad på balkongen i solen med orden få du ut och vila i soffan i solen älskling så tar jag barnen
20120330-193335.jpg

Kaffe

Får jag inte mitt morgonKaffe så är det synd för alla i min omgivning..jag blir en riktigt bitch! detta har min kära pojkvän lärt sig, idag sa han t.om att han skulle starta en Facebook grupp ”Ge Evsi sitt morgonkaffe” hihi

Imorse hann jag inte dricka kaffe.. och när jag pratade med Johan sa han att jag måste se till att dricka kaffe så jag blir normal.. När jag satt på mötet med läkaren och vi pratade allavrligt stannar hon plötsligt upp och tittar på mig och frågar om jag vill ha kaffe… Jaaa tack, nu räddade du min dag, svarade jag glatt. ”Med mjölk va?” sa hon då.. hur kunde hon veta de, har ju aldrig fått kaffe där innan (men nu kommer jag förvänta mig det varje gång hihi)

Tur för både henne och resten av världen.. jag blev genast på bättre humör

Klädfabriken.se

Jag hade ju turen att vinna ett presentkort på Klädfabriken.se på förra bloggminglet med Bloggfamiljen. Jätte kul!

Hade aldrig hört talas om kladfabriken.se innan, men de har ju massa fint, nu kommer de stora problemet… jag har beslutsångest.. vad ska jag köpa?

det lutar åt något av dessa… vad tror du jag hade passat bäst i?

Bloggutmaning

För att ni ska lära känna mig lite bättre har jag antagit en bloggutmaning som går ut på att jag ska blogga om 30 olika ämnen..  så framöver kommer ni få läsa om :

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Kanske blir i liten annan ordning dock…

Kommer ni oxå haka på bloggutmaningen? (vet att några av er redan gjort den) Skriv gärna en kommentar här då så jag kan kika in hos er oxå!

Tiden går fort när man har kul

Och även om denna veckan kanske inte vart så kul (idag var de 4e läkarbesöket på 5 dagar)så har tiden verkligen gått fort.. tänk att det redan är en vecka sen jag var i Helsingborg med min härliga BloggVänner.. Fnulan, Helen, Ann-Sofie, Popprinessan, Cecce , Cecilia, Tina & Puk.

Skulle faktiskt vilja gå till skolan nu, men vill ju inte smitta ner mina klasskompisar, så istället ska jag skriva ut allt jag kan om Asbergers.. och försöka vila så jag blir frisk!

men först ett avsnitt Familjen Annorlunda, missade, ju det i måndags för Johan var här, och när jag ser det känner jag ”ååh va mysigt med så många barn”.. han tycker nog att det räcker med ett till.. möjligtvis 2.. okej då, i verkligheten får jag väl hålla med honom.. Men dessa mammor är mina förebilder,vilket tålamod de har, och så mycket kärlek..

Fredag!

Oj vad jag inte ville gå upp när klockan ringde imorse, baken kände likadant, Lucas sa det känns så onödigt att lägga sig för man hinner precis somna när man måste upp igen Ja så känns de ibland.

Nu är jag i Lund och väntar på att få träffa BUP läkaren och prata om Lucas.

Ikväll åker vi till Malmö, måste släpa med mig ett halvt apotek, penicillin, allergi & astma mediciner till mig, och olika salvor och sårtvätt till Simon.

Jag är mycket nöjd över att jag hann fixa en chaiLatte hemma och ta med i min fantastiska thermoskopp, är man fattig student får man ju hoppa över pressbyårkaffe och annat ”lyx” 😉

Ser ut som jag har lockigt hår på bilden, det är bara pälsen på min luva, jag har absolut inte tid att stå och fixa håret på morgonen!

20120330-080430.jpg