Hurtigt värre

kl 04:45 ringde klockan imorse, klockan 04:55 började jag & grannen våran power walk, skrämande hurtiga 😉

Vi kunde inte gå den rundan vi hade tänlt eftersom de var kolsvart och vi blev fega så vi gick där de var lite mer civiliserat och gatubelysning.. jätte skönt efteråt.

Detta får vi göra om fler gånger!

 

 

Kävlinge värdshus

Åh, jag som drömde om att köpa Kävlinge värdshus innan, nu är de till salu igen… hade ju kunnat öppna vår videobutik där oxå… och en Pub hade ju vart mysigt att driva.. och restautangen skulle min mamma få stå för (ja mamma ni får helt enkelt flytta hit!)

Någom som vill låna mig 7.9 miljoner?

 

Underbar helg!

Oj vilken härlig helg jag haft..precis vad jag behövde kände jag..

Fredagen hade jag en mysig stund med kidsen innan de övergav mig och gick till kompisar, jag blev då inbjuden till grannarna på den berömda Coffeen.. satte en lapp till barnen på dörren, de skulle vara hemma 19:30 hade jag sagt till Lucas, och de var så duktiga och kom hem i tid och fattade direkt att de skulle gå in till grannarna.. så barnen gick upp och lekte och en coffee blev till många.. nån drink slank visst ner oxå. Och halv 12 var vi hemma..

Dagen efter mådde jag mindre bra… var inte lika sugen på kaffe då kan man säga.. men vid 11:30 kom mormor & beffa och barnen åkte till Fäxhult.

Johan kom till mig strax efter 12, vi tillbringade några timmar på center syd, jätte mysigt! Han bjöd på lunch och vi satt och snacka och gick runt och kollade.. sen åkte vi och hyrde film och lagade Tacos… och somnade jätte tidigt.

Vaknade utvilade idag och började dagen med en lång mysig frukost.. sen en lång skogspromenad i Furulund. Regnade lite men var ändå jätte mysigt..  Sen åkte vi hem och spelade Bomberman.. men då kom de ett larm i Lund, så vi kastade oss i bilen (jag hann inte ens ta på mig strumpor) och åkte dit.. spännande med lite äventyr.. medans vi var på den första utryckningen kom en till oxå i Lund så vi tog den oxå..

Sen åkte vi hem och fikade innan han skulle till BB och hälsa på en nyfödd liten pojke.

Jag tänkte då at jags kulle städa lite… men hann inte så långt innan bästa My ringde och sa ”vad gör du?” – ”städar lite” ”mmhhmm, sluta med det då och kom in och ät middag”, och ännu en gång blev jag bjuden på en super god middag hos familjen H. Lika mysigt och gott som alltid.. tack <3

Blev en Coffee oxå.. men den ska vi förbränna imorgon bitti kl.05:00 då vi ska på en Power walk.. hurtigt värre!

Nu har jag äntligen lyckats få igång internet så nu blir det ”så mycket bättre” på webb-tv.. sen sängen.. så tomt hät utan mina busungar.. saknar dem redan.. men samtidigt vet jag att både jag & barnen behövde det här..

När de kommer hem ska jag vara en mer utvilad och gladare mamma…  <3

Recept efterlyses

Vet att några av mina läsare är hejjare på att baka..  och jag ska ju övervinna med rädsla för köket och bli bästa vän med käket istället..

Så nu efterlyser jag er bästa recept, både på Mat, Bröd och efterätter.. *ber snällt*

 

Bitterfitta

Ja idag känner jag mig verkligen bitter… Jag kämpar & kämpar, motgångarna fortsätter komma.. När ska det sluta?

Sen har en vän stora problem… och jag tar alltid på mig mina nära & käras problem och mår nog ofta lika dåligt som dem över saker.

Hade ju mer än gärna jobbat med att hjälpa människor, särskilt med barn som råkar illa ut.. men har alltid fått veta att det inte skulle gå när jag är som jag är, för jag skulle inte kunna släppa jobbet och må dåligt även på fritiden, och skulle säkert adoptera alla barnen som mådde dåligt hemma.

Hur som helst.. ibland har man rätt att vara gnällig och idag är min gnäll-dag.

Barnen har vart så söta och fjäskiga nu ikväll… antagligen för att de märker att jag är på piss humör så de vill göra sin mamma glad, älskade prinsar!

 

 

 

Life

…. we live and we die
I do whatever I like
Life is now, so let’s try
To  live our whole life out
And it starts now

My parents, they say
Do  all the fun tomorrow, do the boring stuff today
But I say that’s wrong
I’ll do the fun things today, and the other things can wait

’Cause we  only live once
So don’t blow it, take a chance
To do exactly what you  want

’Cause we live and we die
I do whatever I like
Life is now so  let’s try
To live our whole life out
And it starts now

Fullbokade

Herregud, de senaste dagarna har de kommit mer brev än någonsin, kalendern är fullbokad framöver. Läkarbesök för Simon, Lucas ska till ögonspecialisten, Simon till Hudkliniken (igen!) , jag ska till Astma mottagningen, Lucas ska till Skolsköterskan, Simon ska till Tandläkaren, Utvecklingsamtal med Lucas i skolan, Ja jag har säkert glömt hälften dessutom.

Sen är det en massa roliga sake rinplanerade framöver oxå, på lördag ska jag på tjejfest i Staffanstorp med 19 tokiga tjejer, nästa fredag är det Singstar kväll med ett gäng härliga tjejer, sen är det tjej helg i Ullared, Melissa Horn koncert med lillasyster m.m

Sen ska jag hinna jobba, vara en bra mamma, en bra kompis och hinna träffa J oxå 😉 Fler timmar på dygnet tack!

 

 

 

Bakning i kvarteret

Barnen sover sött, och jag sitter här med en kopp kaffe och en smaskig nybakad kanelbulle som grannen bakat 🙂 Här har det oxå bakats, men här  blev det Linfröbullar istället, och nästa gång ska jag göra som My och göra en stor sats, för det känns ju meningslöst att slita i 2 timmar för 15 små fjuttiga frallor lixom.

Nu blir det ”Mitt stora syrianska bröllop” på webb-tv 🙂

Vin som solskyddsfaktor

Ett glas vin skyddar bättre mot solskador än solkräm enligt en spansk studie… låter bra de, för solkräm är jag sämst på att använda… men vin däremot är jag en jävel på att dricka 😉