Jäkla Wordfeud

Kommer inte in på Wordfeud idag…kanske lika bra det.. men man sover bättre efter en match Wf 😉

är jag borta imorn så är det Johan som har kidnappat mig och tagit med mig till Milano… var inte oroliga… jag är hemma på söndag och Malin hämtar barnen imorn..  😉

 

Ps.. jag ska INTE åka på riktigt.. men hade inte vart fel att följa med!

Tralalalala…

Nya jobbet känns bra.. förutom tiderna då fortfarande, men denna veckan har mina underbara vänner ställt upp… Idag hämtade My (igen) och hade färdig middag med vin när jag kom och skulle hämta dem hos henne..det kallar vi vardagslyx! *gillas*

Imorgon är det fredag… så jäkla härligt! Kick off på jobbet imorn, Laserdoom och mat på Gappa (?) och utgång.. men jag ska inte med tyvärr.

Har ju da kids och ska upp tidigt på loppis på lördag. Hade vart kul att lära känna dem andra, men det får bli en annan gång 🙂

Bästaste lillasystern kommer i helgen oxå. Ska vara min Loppis assistent.. kan behövas!

nä om man skulle försöka sova kanske..  då går tiden fortare 😉

 

Telenor

Idag har jag lärt mig allt om Telenors företags abonnemang… så nu kan jag både Telia företag & Telenor företag.. kommer även att få lära mig tre sen men just nu har vi avbrutit samarbetet med dem tillfälligt..

Imorgon ska jag börja Sälja, för innan jag kan ha ett eget Team måste jag ju visa att jag själv kan sälja oxå… frågan är ju nu bara OM jag kan det.

Sov typ 2 timmar inatt.. lite mitt fel för jag låg och sms’a halva natten.. och lite barnens del som låg jämte mig och den ena sparkade HELA tiden, den andra tog mitt täcker och pratade i sömnen… trodde jag skulle bli galen!

Men barnen har vart sååå duktiga på väg till fritids / dagis denna veckan.. men imorgon ska Lucas åka med My & co till fritids… han har blivit lite bekväm av sig 😉

Ska skriva ett inlägg om hur jävla förbannad jag är på sjukvården & Socialtjänsten sen… handlar inte om oss..

Men nu blir det webb-tv…svenska Hollywood fruar..med psykopaten Gunilla….

 

 

 

Härliga höst

God morgon!

Hade så mycket att skriva igår… så det blev inget alls istället… typiskt mig.. allt eller inget!

Men orkar jag ikväll kommer ett riktigt inlägg..

Vilket underbart höstväder vi har haft nu den senaste veckan… underbart! Tror detta kommer bli en toppen höst!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen blir det dagis och dag 2 på nya jobbet..

 

God morgon..

Då var det dax att göra sig iordning till att gå till nya jobbet..spännande!

Barnen ligger i min säng och sussar sött… de verkar svår väckta idag.. Även om det blir stressigt på kvällarna framöver…så får vi iallafall en extra timme på morgonen från och med nu…värdefullt!

Jag tror jag ska försöka gå upp samma tid ändå.. och ha en timme för mig själv mellan 5-6 varje morgon, då jag kan dricka mitt morgon kaffe i lugn & ro och börja dagen på ett lugnt & skönt sätt (naturligtvis med bra musik på) så kanske hela dagen blir lugnare sen?!

 

segare måndag

Ja om det var en seg söndag igår så var det nog en ännu segare måndag idag!

Lucas hade studiedag idag, så vi har vart hemma och vart lediga och gjort…absolut ingenting.. Höst är inte riktigt min grej, vinter är ännu mindre min grej! Sol & värme ger ju sååå mycket mer energi.

Men ja, det är ju bara att gilla läget, gnälla gör det ju inte bättre sägs det 😉

Imorgon är det första dagen på mitt nya jobb… wish me luck! ett stort problem är ju att det inte riktigt löst sig med hämtning av barnen än.. men imorgon är underbara My snäll och hämtar dem.. sen få rjag ju försöka fjäska (igen) för dem redan imorgon för annars kommer de inte funka..

Deras pappa kan bara hjälpa till att hämta dem ons-fre varannan vecka.. så på 10 arbetsdagar är det 7 dagar som jag inte hinner hämta i tid.. blää för att inte ha körkort..Kanske skulle börja dejta en körlärare 😉 eller ännu bättre… en sån där typ som godkänner uppkörningen..eller inte!

 

seg söndag

Ídag har jag inte gjort mycket nytta.. men mått oförskämt bra ändå.. Mina älskade killar skulle komma hem imorgon men de saknade sin mamma och ville hem redan idag… och det är jag bara glad för! Imorgon ska vi vara lediga och bara mysa..

Lucas är helt inne i sina pysselböcker nu… han älskar att räkna matte och vill gärna lära sig skriva och läsa.. så han kan sitta flera timmar med sina pysselböcker.. me like!

I’ve got a feeling… tror snart all vår otur vänder och allt kommer bli fantastiskt…bara känns så!

Nu ska jag spela lite Wordfeud 🙂

 

Bröllop

lite sliten idag efter ett helt fantastiskt bröllop igår.. Awesome som man tydligen ska säga om man ska vara ”inne” nuförtiden enligt min lillasyster.

Tack Vackra My & Fredrik för en oförglömmlig dag/kväll/natt!

I fredags var jag hemma hos det då blivande brudparet och drack vin… lite för mycket vin kunde jag konstatera när jag vaknade på lördagen och fick besöka toaletten ett antal gånger…

Vid 1 gick jag in till My & fredrik, hjälpte My att platta & föna håret och drack champagne (och då försvann baksmällan) sen var jag där tills det var dags att gå bort till lokalen… allting var så perfekt och jag hade hur kul som helst.. var hemma vid 3 tror jag.. och gick up kl 7:30 för jag trodde jag skulle hjälpa till att städa det sista i lokalen.. men det var färdigt.. så nyblivna FRU Hansson kom hit och åt frukost bestående av Pollys, nachochips, Fanta & kaffe… sen förflyttade vi oss ut på trappan och satt där och njöt av det fina vädret…

Jag är inte alls bakis idag… men det beror på att jag fortfarande var full när jag gick upp… bästa tipset för att slippa baksmälla… gå upp medans du fortfarande är onykter!

Jag var lite sur imorse över att det inte finns en enda Pizzera som har öppet klockan 8 en söndagmorgon…men godis funkade det oxå.

Egentligen borde jag resna, prismärka och sortera inför loppisen på lördag… men det får bli ett senare projekt känner jag…

Har inte laddat upp bilderna från min egen kamera än.. men här kommer en som jag snodde från facebook..