massa projekt…

Ja ni som känner mig vet att jag alltid har många bollar i luften och massor av projekt igång.. så även nu…

Fast denna gången ska jag se tlil att hålla lagom tempo så jag inte kör tills jag stupar.. Men mycket spännande på gång iallafall!

Imorgon är det fredag…och barnen kommer hem… blir en underbar helg..trots att de ska regna!

 

 

härlig dag

Vilket underbart väder… har precis läst ut min bok…ska välja en ny att börja med, sen ska jag till Malmö för Föredrag eller vad man nu ska kalla det.

Imorgon är det fredag, jobbar kort dag, sen ska jag hämta mina älskade ungar och sen ska vi träffa Johanna & Izabella.

På söndag ska vi åka till Sturup och barnen ska till deras stora glädje få se en motorcross tävling.. ska bara skaffa ett par extra Hörselskydd för vi har bara ett par…nån i närheten som har hörselskydd till barn att låna ut på söndag så hör av er 🙂

Jag håller på att vela när det gäller ett beslut.. är bjuden till Spanien en vecka i slutet av juli.. över min födelsedag.. ska jag åka eller inte?

Hotell & flyg och allt är gratis.. men ändå tvekar jag av nån anledning..hmm..

Nä nu får de bli en kopp kaffe i solen innan det är dax att göra sig redo för att åka till Malmö..

springer i motvind

men jag fortsätter springa framåt, och reser mig när jag ramlar…och jag kommer till samma mål som jag skulle gjort i medvind..det tar bara lite längre tid och lite mer kraft..

Min nya Idol.. Bill!

jag har fått en ny förebild.. min chef!!

har alltid gillat honom, för han är världens snällaste, rolig, hjälpsam och framför allt en jäkligt bra chef!

Men idag växte han i mina ögon ännu mer…för vi började prata om barnen, skilsmässor osv.

Och han berättade om när han och hans fru gick ifrån varandra…de har 3 barn ihop, tror de skiljer 2 år mellan alla typ. Hur som helst så var väl den yngsta typ 9 år.. och han fick vårdnaden om barnen för de var alltid hans om hade haft hand om dem, han som hade vart pappaledig, han som hade vart på alla fritidsaktiviteter osv. Så alla 3 barnen bodde hos honom, och den yngsta skulle hälsa på deras mamma varannan helg, men han hade ju ofta träning & tävlingar och sånt på helgerna, som Bill då var med på…och kunde inte sonen komma till mamman när de var hennes helg så fick han aldrig byta och komma veckan efter eller så..nä då kunde de gå flera veckor innan mamman träffade dem. Så samtidigt som han försökte driva sitt eget företag så tog han även ensam hand om sina tre barn, och eftersom ´det viktigaste för honom var att barnen var trygga..så valde han bort tjejer och dejting.. barnen kom alltid först!

det enda han ångrar är att han inte fick en liten sladdis sa han… men nu är hans äldsta barn 25 och han har ett barnbarn på 1 år som han lever för.. man ser hur de lyser i ögonen av lycka varje gång han pratar om lilla barnbarnet..

Det borde finnas fler som honom i världen…han skulle nog aldrig göra en fluga illa…

Lev i nuet!

precis kommit hem från jobbet…barnen åkte till deras pappa idag…men istället för att tänka på hur mycket jag saknar dem..så ska jag NJUTA! Denna gången kommer de ju hit på fredag igen.. så då blir längtan inte så lång..och sen är det faktiskt en period dom är ganska tuff att vara mamma nu..Lucas utbrott kan göra mig galen! Och jodå..lille Simon kan oxå testa mitt tålamod rejält imellanåt (fast inte alls på samma sät…än…men de kommer väl)

Sen har jag bestämt mig för att bli bättre på att leva i nuet…sluta att förutse vad som ska hända i framtiden..ta dagen som den kommer och njuta av alla små stunder av lycka!

Fast just nu ligger jag faktiskt i sängen och tycker lite synd om mig själv.. jag fick världens skoskav imorse…så jag gick barfota från bussen till jobbet… bortsett från grusvägen så var de ingen fara… på vägen hem från jobbet var de lite värre…grusvägen gjorde ju såklart lite ont, men sen kom nyasfalterade vägen där solen stått på hela dagen… jävlar vad de brände.. och sen kom en väg med små hål och små stenar som samtidigt brände oxå.. men jag gick på… men sen när jag skulle hoppa av bussen..det var först då jag kände hur ont jag hade… och nu när jag kom hem kunde jag inte trampa ner foten ordentligt.. och ser nu att jag har stora blåsor under trampdynorna på fötterna (heter de så eller är de bara på djur?)

hur som helst…ont som fasen gör det….men de har jag en lösning på… upp med fötterna på en kudde…en bra bok… och en is kall Carlsberg.. japp..så får de bli! Innan jag ska iväg på nästa äventur om nån timme..

Subway Vs Espresso House

Inte nog med att Subways Kyckling sandwich faktiskt är både billigare och godare än Espresso House’s variant.. det är dessutom STOR skillnad i kalori & fett halt.

Subways macka med kyckling ger 313 kalorier varav 6 gram fett, medans Espresso House ger 621 kalorier och 21 gram fett!!

men när dte kommer till kaffet föredra jag Espresso house utan tvekan 😉

det blev en dag på stranden..

Nu sover barnen gott efter att ha badat och busat (och bråkat) på stranden i barsebäck. Vi åkte dit med Jessica & Edvin, jätte mysigt!

Lucas var även hos världens bästa frisör Teddy och klippte sig idag.. han har ju vägrat klippa sig ett tag för han vill va hårdrockare.. men nu fick han en tuff rockabilly frisyr.

hade inte kameran gått sönder när vi var på stranden kunde ni fått se bilder från idag *muttrar*

Imorn är de dax att jobba igen..sen åker barnen till deras pappa.. men jag ska ju hämta dem på fredag igen 🙂

nä nu ska jag läsa lite innan jag ska nana…