Valborg

ingenting blev som jag tänkt idag… Som vanligt med andra ord!

Massa bråk & tjaffs dessutom *suck*

Nu är jag i lägenheten.. Ekar tomt.. Men har ett glas vin så jg klarar mig hihi 😉

Nu kom grannen och tyckte jag skulle komma ut till dem 🙂

Fredags mys.. En annan dag

Cyklar, bloggar och lyssnar på radion samtidigt. Här är vi effektiva. Full rulle idag.. Men Beffa ( för er som frågat och inte följt med i bloggen så länge.. Beffa är barnens bedstefar.. Min låtsaspappa… Går även under namnet Jonas) Hur som helst de jag skullle skriva var att han kom till Skåne idag, fick fixat lite ärenden.. Körde till lägenheten.., och sen lånade han med mina älskade barn till stugan o fäxhult. Skönt för barnen med frisk luft, full uppmärksamhet av världens bästa mormor & Beffa!

Tack till er underbara människor som läser min blogg och ringer, mailar eller sms’ar. Idag fick jag ännu en ny läsare.. Som skickade ett sms som gav mig lite ny styrka.. Tack! Sen ringde min förra coach Och peppade mig.. Tack!

Jag är lyckligt lottad.. Och SNART kommet allt bli bra och jag och barnen bli lyckliga 🙂

Ligger här i sängen och hör mina 2 fina söner snarka. Lucas & Simon.. Ni är de finaste jag vet! (särskilt när ni sover hihi)

Idag var en ganska jobbig dag mentalt.. Finns vissa jag borde kontakta… Men jag orkar verkligen inte.. Ibland är jag så dum så jag bara vägrar göra sånt jag absolut inte vill även fast jag borde… Men livet är för kort för att bara ägna sig åt alla måsten och borde enligt mig… Jag har heller aldrig påstått att jag är perfekt.. Långt ifrån..

Hur som helst så skrev jag på kontraktet på att huset nu är sålt.. Det kändes både tungt & lättande..

Nä nu ska jag sova… Natti natti

kommentarer

jag har fortfarande inte lyckats lösa det här med kommentarena.. störigt!

i helgen blir det flyttning och renovering (målning och ev tapetsering) i min lägenhet… så barnen ska åka till mormor & beffa igen.. känns konstigt att lämna bort dem igen.. men å andra sidan var de ju Sørens helg de var bort lånade sist.

Och de trivs verkligen hos deras älskade mormor & beffa… tack för avlastningen och för ni skämmer bort mina bustroll!

hämtade barnen på dagis ihop med johanna som hämtade sin izabella innan.. så de gick med och tittade på lägenheten.

kommer säkert blir super bra när de väl är klart… funderar på att tapetsera en fondvägg i vardagsrummet eftersom färgen ändå inte kommer räcka till hela rummet…

åhh vad jag önskar att jag hade oändligt med pengar så man kunde inreda som man vill och betala sig ifrån att själv behöva göra det haha

rörigt

fullständigt kaos i min hjärna nu.. så mycket saker som ska tas tag i, så många samtal som ska ringas.. så jag vet inte vart jag ska börja.. kan inte tänka klart.. känns som allt bara rasar runt omkring mig… och ju mer jag kämpar för att ta mig upp.. ju längre ner åker jag..

Men utan vissa solstrålar som finns här och stöttar mig och gör mig glad… hade det vart ännu värre… så tack till mina fina barn, min familj och mina vänner… och till dig som alltid får mig att le och glömma alla bekymmer.. även om de bara är för en kort stund..

Save your sorrows for tomorrow…

nu är hela tapeten i tv-rummet nerriven.. börjar gilla min lägnehte mer & mer.. även om det gör ont att lämna huset!

ska hämta barnen nu, Simon har varit på utflykt i skånes djurpark med sin avdelning, mysigt!

jag gillar att det är så mycket lättare att blogga från iphonen nu sen det blev wordpress på metrobloggen.

Ikväll börjar de inspelningen av en av joey’s nya videor.. jag skulle vart med men har mina älskade kidz.. och så viktigt roll hade jag inte så jag tror de klarar sig utan mig haha.

jag hörde nåt om att det ligger ett signerat Joey Moe album och väntar på mig.. och Niklas & jannick ( Nik & jay) hade oxå ett exemplar av deras nya album till mig.. stackars mina nya grannar som jag kommer trackassera med dansk musik i sommar hihi..

god natt

varför fastnar man alltid vid skärmen mycket längre än man borde?

Idag (igår blir de väl nu) släpptes Nik & Jays nya album..  längtar till 21:a när jag får se dem live igen.. såå bra!

Suttit och kollat på inredningsgrejer på nätet nu… såå mycket fint jag vill ha för att få mysigt i mitt & barnens nya hem… får tas lite åt gången.. men Mamma & beffa var snälla och hade köpt en hissgardin till köket precis i min stil..TACK!

lyssna och njut

en av dem jag träffade i helgen var Alex, ni som följt min blogg under några år har säkert hört dem förut.. men Alex har gjort 2 sååå bra låtar… kul att få träffa honom live. (han hade galet fula glasögon dock hihi)

Ni som inte förstår danska.. lyssna på sista låten istället..

Lyssna på dansk låt av Alex här

eller på Beautiful med alex här

sen måste jag göra lite smygreklam för Joey lite då & då för han var så snäll och köpte pizza till mig hihi.. så glöm inte klicka här

tillbax till vardagen

vart en händelserik påsk… men nu är det tillbax till verkligheten som gäller..

vilket känns ganska tufft om jag ska vara ärlig.. barnen vill jag såklart vara med (och de har jag fått vara hela dagen) mendet där med att måste gå till jobbet osv, nää det känns inte lika lätt.

Då föredrog jag nog faktiskt livet på röda mattan med champagne och kändismingel..om jag hade kunnat ha barnen med.. men det hade nog inte de tyckt var så kul… så det får bli vardagsliv med stressiga lämning/hämtningar på dagis, snabbmakaroner och köttbullar osv. vilket har sin charm oxå!

mycket som händer just nu.. min stackars lilla hjärna går på högvarv ibland blir det totalt kortslutning…blackout! hatar alla beslut som måste tas… kan man inte anställa en dubbelgångare som gör de jag inte vill?

Idag har jag rivit lite tapet i lägenheten.. kommer säkrt bli kanon när det är färdigt.. längtar!

nä nu ska jag soova…

Danish dj awards

haft en galet rolig kväll i Köpenhamn. På tåget nu så skriver mer hemma.
Men nu har jag fått prova att gå på röda mattan och fotograferad… Fick ett artist armband så jag fick gå vart jag ville, satt och åt pizza i ett omklädningsrum med Joey Moe m.fl.. Men mest hängde jag såklart i VIP hörnan där de var gratis champagne och sprit.. Men lyckades hålla de på en lagom nivå.. Idag är jac halv blind pga alla blixtrar.. Blev nog fotograferad mer på n kväll än jag blivit hela mitt liv innan sammanlagt.

Före showen var vi hos Jesper grøn som äger skivbolaget dom har bl.a. Nik & Jay, Joey Moe m.m där var oxå galet kul. Jag smög runt i huset och kollade in alla guldplattor osv som hängde på väggarna.. Vilket hus!
Det pinsamma är att jag knappt visste vilka de var jag snacka med.. Jag var nog den enda som inte var känd där…
Men de verkade tro att jag är känd i Sverige eller nåt haha..
Nä nu blir de back 2 Sverige och verklighete.. Vanligt tåg istället för Limousin , inga röda mattor och inga fotografer.. Ganska skönt ändå att jag inte är känd.. Räcker att leka kändis ibland..