Let the stress begin’…

Idag har jag & barnen sovmorgon.. ändå är det massa stress och gnäll på morgonen.. den ena vill till dagis nuuuu och vill inte alls ha mysmorgon här hemma… den andra vill bara se på film…

Lucas har verkligen vaknat på fel sida..han är sur för allt!

stora killen

idag kom brev om vilken skola Lucas ska börja på till hösten..

känns helt galet att han redan ska börja skolan!! den 24-26 maj är det inskolning…spännande!

Vi fick första hands valet…Annelund. Lite synd bara att Lucas bästa kompisar både på dagis och de som bor här i området ska gå på Rinnebäck allihopa. Men han får säkert massa nya kompisar så det är nog ingen fara.

Jag hoppas att Jessica jobbar kvar till hösten så hon kan ha lite koll så Lucas sköter sig

Mamma vecka

Japp idag börjar mamma veckan som barnen kallar de.

Fast jag har ju träffat barnen varje dag under pappa veckan oxå.. vilket pappan inte var helt nöjd med, men fram tills jag fått en egen bostad så blir de så..

På tisdag nästa vecka kommer fotografer hit för att ta bilder på huset, på fredag läggs det ut på hemnet osv. och på söndag är det visning här… usch va de känns konstigt!

Men ändå så vet jag att det är lika bra att få det gjort…

jag hade siktat in mig på en ny bostad på Rinnbovägen.. men nu är det budgivning på den så det får jag nog glömma igen

Sewn vet man ju aldrig hur lång tid det tar att få sålt huset heller.. kan ta lååång tid, men mäklaren trodde de skuelle gå snabbt. det är ju ett underbart hus och helt perfekt läge…

Rosetten

Barnen somnade extremt titdigt igår.. Lucas somnade på kontorsstolen vid 18:30, så var ganska säker på att han skulle vakna under kvällen, men han sov hela natten och väckte mig vid 8 då han hade gjort frukost.

Simon vaknade vid 7 så jag hade ju vart vaken sen dess men låg under täcket och lyssnade på musik.

Är ju egentligen inte min barnhelg, jag har bara ”lånat” dem.. så i eftermiddag tar deras pappa över igen, då är jag bjuden på middag hos Malin.

Ifredags blev jag bjuden på middag av mamma & Jonas i malmö. åt plankstek på mandos, sååå gott och mysigt..tack mamma & jonas!

Blev lite cider och öl oxå, sen drog vi vidare till Harrys.. ovanligt dött där… sen kom de iförsig igång men då var de dax för mig att åka hemåt… så vid 01 åkte jag till Kävlinge..

Dagen efter fick jag skjuts tillbaka till Malmö för att gå och shoppa lite med Mamma & Jonas och en fika i solen på Espresso House. Jag blev även lite bortskämd och fick en present.. ett skärp med rosett.. jag är ju lite svag för rosetter… sen tappade jag bort mitt hårband med rosett för ett tag sen, men igår fick jag äntligen tag på ett nytt  så nu känner jag mig hel igen *hihi*

När jag ser bilder inser jag att rosetten har vart med om mycket kul

dom perignon

skål på er.. ikväll slår vi på stort med en Dom perignon 2000.

jäklar vad gott… och antagligen första och sista gången jag dricker så dyra droppar champagne så det njöts till fullo!

jag mår skit men är ändå så lycklig för att jag har så fina vänner & familj som finns här…

sol

dålig på att blogga just nu, beror mest på att det jag vill skriva av mig om handlar om så många andra människor och jag vill inte hänga ut nån här..

men lievt rullar på… mest i uppförsbacke.. men de ska nog bli bra så småningom. Att separera är aldrig kul,men att separera när det är 2 barn och ett gemensamt hus iblandat är ett rent helvete imellanåt!

Hade hoppats att vi skulle kunna lösa detta som 2 vuxna människor men de gick tydligen inte utan att dra in hjälp från andra..

Men jag vill tacka alla er som stöttar mig/oss.. ni är bäst! utan er hade de aldrig gått!! Love you

Imorgon ska huset värderas, håll tummarna för att vi får de vi vill ha så jag & barnen kan köpa en bostadsrätt och börja om…

klantig

desenaste dagarna har jag vaerkligen varit klantig och tankspridd.. ja till och med värre än vanligt!

Nyss hällde jag ut kokande vatten över handen när jag skulle ta en kopp te… kanske bäst att jag går och lägger mig…. blev inte mycket sömn inatt *gäsp*

taexten på den här bilden stämmer igörsig inte för jag sover ju oftast mindre än ”normalt”…