Utan tv

Våran tv-box har krånglat i en månad…

så jag tittar bara på webb-tv numera… är egentligen skit trött men  orkar inte lägga mig…då kommer så mycket tankar & känslor..

Så ikväll får de bli lite Hollywood fruar på webb-tv med ett glas vin…

J a se det snöar…

det var väl roligt hurra…eller inte!!

Igår följde martina från jobbbet med mig hem, vi hämtade barnen på dagis, gick ochhandlade och sen gick vi hem och bakade lussekatter, drack vin och såg Idol.

Sören var borta när jag vakande vid 6 imorse. men jag & barnen somnade om och när jag vaknade vid 9 igen låg han vid fotändan av sängen och sov… så han lär ju inte vakna på ett tag… hmm…jag som blev lovad en sovmorgon.

Men det får bli en stor kopp kaffe istället… sen var ju faktiskt barnen snälla och lät mig sova ända till 9, även om jag var uppe några gånger i timmen för att hjälpa dem med olika saker.

Nu ska jag räkna matte med Lucas..

Utmanad

Trodde jag skulle lägga mig men det skulle jag visst inte riktigt än, för jag trillade in på ”sickas” blogg och såg att jag blivit utmanad… så det är bäst att göra först annars hinner jag glömma det!.

4 saker jag gjort idag:

 1. Gjort bort mig (är expert på att vara pinsam)
 2. jobbat = trackaserat sveriges befolkning via teleofn
 3. skrattat så mycket så mascaran rann och jag fick kramp i magen
 4. vikt tvätt (nu ser man att vi har ett vitt bord i tv-rummet igen)

4 saker jag ser på tv

 1. Idol
 2. Lyxfällan
 3. pensionärsjävlar
 4. Så mycket bättre

4 saker jag längtar efter

 1. familj och vänner i Skene och däromkring
 2. att alla julklappar ska vara köpta så jag slipper grubbla på de
 3. att få sova tills jag vaknar av mig själv
 4. Sol & värme…
 5. Att Sören får nytt jobb så vi kan öppna den där flaskan Don Perignon som står och läskar mig
 6. att vara ledig mer än 2 dagar i sträck
 7. att bli klara med huset och få de som vi vill

Oj det blev visst mer än 4 saker… men just nu längtar jag mest efter sängen… så ännu en gång… god natt!


glömde utmana 4 personer

 1. Rebecca Pettersson
 2. Anna Karlin
 3. Marie Ronnemar
 4. Johanna Billsbo

Musik!

Vad tråkigt livet vore utan musik!!

Sitter (nä nu ljög jag för jag står faktiskt upp) och läser igenom massa blogg kommentarer, så kul… tack alla som kommenterar både här och via mail & sms..

Ska bli bättre på att svara… promise! det får nog bli mitt nyårslöfte i år hihi.

I helgen blir det adventsmys med julgodisbakande.. och idol imorgon såklart! hade vart kul att se showen live… jag fik nöja mig med att nästan se dem idag på staionen.

Söndag ska jag jobba… måste ta med mig lite glögg så det blir det advents stämning på jobbet oxå!

Nä om man skulle sova snart kanske? klockan ringer ju kl.5 imorgon.

natti natti

Snö

Nu har snön hittat till skåne… I Don´t like it! Visst är det mysigt så länge man slipper gå ut.. i december är dte okej med snö, men efter nyår får det vara borta igen om jag får bestämma!

Har en sån konstig känsla i hela kroppen… som jag saknar nåt.. som jag vill gråta… men vet inte riktigt vad det är som saknas eller är fel.

Behöver rensa upp i min hjärna och mina tankar.. Men först ska jag rensa lite här hemma i kaoset…

Suck

idag behöver jag skriva av mig känner jag… det kommer bli (minst) 2 inlägg…för först kommer ett inlägg till den/dem(?) som läser min blogg trots att de bara stör sig på allt jag gör och allt jag skriver…

Jag skriver för att jag tycker det är skönt att skriva av sig, ventilera mina tankar…sen vet jag att min familj och många va mina vänner…både riktiga och cybervänner…

och eftersom du stör dig på allt jag gör så tänker du säkert ”patetiskt att du har cybervänner”…men ärligt talat…hur många vänner har du själv? Och har du verkligen inget bättre för dig än att läsa min blogg när du ändå bara stör dig på allt?

Och om ”nån” tycker jag lämnar ut för mycket av mitt liv… det är väl helt och hållet upp till mig? Mina föräldrar, mina syskon, och till och med Sören läser min blogg…så om inte de har nåt emot att jag ”blottar” mitt liv så behöver väl inte du heller bry dig?

Jag hade oxå kunnat skriva en blogg där jag bara skriver om hur underbara mina barn är och hur mycket jag städar och grejar hemma..

Men ärligt talat så hade det kännts jävligt meningslöst att blogga om jag bara skulle skriva om allt som är bra..what´s the point?

det finns redan mängder av ”jag är en perfekt mamma och fru som städar och lagar mat samtidigt som jag är ursnygg och går på alla möjliga viktiga möten” bloggar.. där de skriver saker som ”nu ska jag mysa med mina underbara barn” medans de egentligen tänker ”varför i helvete skaffa jag ungar!?!”

När jag skriver att jag är lycklig så är jag lycklig. När jag skriver att jag ska mysa med mina barn så ska jag det, men jag skriver oxå när jag är trött på allt..när jag har lust att sälja barnen på blocket.. när jag är sur på Sören, när huset är en enda röra…

Sen är de klart att jag inte berättar allt här.. tvärtom… och de perioder när jag inte bloggar så mycket…så är de oftast för att de händer för mycket… eller de händer grejer som jag inte vill berätta om.

det är just det som är så fint.. detta är min blogg.. jag bestämmer precis själv hur mycket jag skriver, när jag skriver och vad jag skriver.

och om du stör dig på mig och min blogg så skaffa dig en annan hobby eller starta en egen blogg där du gnäller på mig vettja… Eller fortsätt att slösa tid på mig och min blogg… det tar jag som en komplimang 😉  

godmorgon

Ska jobba till 21 ikväll så hoppades att få sova bara liite längre idag, men Simon har nån slags inbygd väckarklocka  som ser till att mamma aldrig får sova för mycket *gäsp* Så nu blir det kaffe nr 2 för idag.

hade tänkt att träna nu på morgonen…men jag måste verkligen greja lite här hemma…och åka in till banken innan jag börjar, min dosa till internetbanken är blockerad… minnstänker att bröderna bus har hittat den och tyckte den såg rolig ut att trycka på?

Busringningar

Ni som känner mig vet ju att jag älskar att hitta på små bus… program som pensionärsjävlar älskar jag! Jag vill oxå göra sånt!

Idag var det Trygg Hansa som fick vara mitt offer *sorry stackars tjejen på kundsupport som fick frågor hon aldrig vart med om förr*

Sören blev skit arg..sorry!

Mobil inlägg

Sitter på tåget på väg till jobbet.
Barnen är hemma och busar med moster & deras pappa.

Känns som förkyldningen är på väg att ge upp och lämna min kropp, skönt! Hatar att vara förkyld. Jag blir nästan lila ynklig som män när de är förkylda… Men bara nästan!

Igår var vi hemma och slappa hela dagen, Sören hämtade ut ett nytt Playstation 3 spel som han spelade 12 timmar i sträck bortsett från 10 minuters matpause, no kidding!

Barnen var lite halv gnälliga hela dagen, jag ägnade mig åt att skrämma Bort Min förkyldning med massa te och C-vitamin. Verkar ju faktiskt funka.
Lillasyster höll mig sällskap.

Nä nu ska jag se gårdagens avsnitt av så mycket bättre. Våran tv-box funkar inte så kan inte se live tv hemma 🙁