Lite sällskap

Nä nu börjar ju ”lite sällskap” med Fredrik & Filip på kanal5, sååå kul!

Fredrik & Filip                                Jag & alex

För att ni inte ska tro att alex ser ut så jämt, så måste jag ju lägga in en riktig bild så ni får se hur snygg hon är i verkligheten

Inte utan min SAX

tittar på gamla bilder, ska ta med till jobbet och klippa imorgon… jag klipper dagarna i ända samtidigt som jag pratar i telefon… min chef har försökt underhålla mig med att klippa ut massa små papperbitar med siffror på… det var det som starta det hela…nu är jag klippberoende (jodå man kan vara det oxå, jag lovar!) jag kan inte jobba utan min sax (eller rättare sagt jobbets sax), jag klipper allt jag kommer åt… och ibland har jag råkat klippa sönder saker om inte skulle klippas..oooppps.. det är sånt som händer! Metro har vart en offer några dagar nu, men nu har jag insett att jag lika gärna kan klippa nåt vettigt, så nu klipper jag ut bilder på barnen från kort där bakgrunden inte behöver vara med…

 Såg ni förresten den nya komedi serien på svt1 igår? ”starke man” tror jag den heter… inspelad här i Kävlinge så därför var det extra kul att titta…

Ny vecka…

Jaha då var det redan måndag igen…Ny vecka, nya möjligheter

Jobbar dagpass idag så ska iväg till dagis och jobb nu kl.7:15 *gäsp*

Men först ska jag ta min morgon shake

maskerad, zumba & vaniljbullar

Helgen har vart fullt upp som vanligt, men haft en mysig helg

Søren var ute och festa i fredags efter jobbet, han skulle egntligen sova i danmark men hans visakort blev stulet så han kom hem kl 7 på morgonen efter att ha suttit och väntat på tåget i flera timmar..stackarn!

Lördagen hade Lucas maskerad. 7 vilda barn…nä nu ljög jag! för dte var faktiskt 7 väldigt lugna & snälla barn..och maskeraden gick hur bra som helst! De fick kycklingnuggets & pommes till lunch, sen negerbollar, gräddbullar, havrekakor och spindelmannen tårta. Och sen godispåsar på det…så vi skickade hem några sockerspeedade kidz skulle jag tro.

Idag var barnen (och jag) bjudna på kalas, men eftersom vi har vart förkylda och de har en nyfödd bebis, så vi bestämde oss för att stanna hemma. Barnen behövde en lugn dag..och søren är fortfarande döende (förkyld & man….ja ni fattar)

Själv har jag vart på ett Zumba pass för första gången… 60 min skaka rumpan dans…svettigt värre! och vi kan väl konstatera att min kordinationsförmåga inte är den bästa, men skoj var det!

Och nu har jag bakat vaniljbullar som står i ugnen… barnen sover sött

Simon gillar att låna mitt diadem för då är han ”musse pigg” hihi

Unga mödrar Stine

Lite skvaller om Unga mödrar danmark (serien som visats på kanal5, man kan även se den på webb-tv)

Kommer ni ihåg Stine, somf ick Isabella med en pappa som vägrade ha med dem att göra, och sen träffade Benno och fick en son? En gammal kollega seplar säckpipa med henne  men det var inte det som var det smaskiga skvallret precis…

Men Stine har skakat sin lille son så kraftigt att han fick allvarliga hjärnskador och blev inlagd på sjukhus. Stine & Benno är inte ihop längre och myndigheterna är natruligtvis inblandade och Stine kom i fängelse… men är nu på ett hem där hon är övervakad med sin son.vart Isabella är vet jag inte.

Jag läse på en dansk sida att alla var så chockade för honverkar vara en så bra mamma. Men några skrev att de har sett varnings tecken hela tiden.. och jag måste nog hålla med dem.

Hon söker verkligen uppmärksamhet, det är alltid nåt fel med henne. hon berättar om hur synd det är om henne för hennes mamma är alkolist. Och sen hade hon anorexi ett tag, sen trodde hon att hon hade bröstcancer… och sen mådde hon illa och skulle utredas för det… ja dte är alltid nåt fel och sååå synd om henne. det är kanske ett tecken på att hon inte mår så bra.

Hur som helst är det hemskt för alla inblandade det som hänt! Hoppas lille Benjamin mår bättre

Jobba ialalfall

men va fasen, nu när jag hade ställt in mig på att vara hemma och ha en lugn dag så ringer chefen och säger att det funkar igen och jag får jobba iallafall…. måste skynda mig till tåget

Knasigt

igår vard et full rulle hela dagen, det hände saker hela tiden, jag lämnade & hämtade barn, jobbade, och hann me massa annat samtidigt som det hände saker runt omkring mig med mina nära & kära.

Idag däremot… blir allt konstigt. Jag skulle lämna barn, träna, hälsa på malin & Joline, jobba.

Det började med att vi försov oss…men hann ändå lämna barnen i tid (de lämnas tidigt på tisdagar & onsdagar så de hinner vara med på gympan som de älskar…idag var det Simons gympa dag)

Sören är hemma idag för han är förkyld. Eftersom jag inte hunnit packa med mina träningskläder och samtidigt är lite hostig, så bestämde jag mig för att skippa tträningen och ringa Malin och säga att jag inte kommer. Vill INTE smitta ner nyfödda Joline..

Så istället cyklade jag till bagaren och köpte frallor till min sjuka sambo och åkte hem och gjorde frukost. Sen gjorde jag mig klar för jobbet… men precis när jag ska packa ihop och åka så ringer de från jobbet och säger att de har grävt sönder en kabel i Ronneby så inga av våra 6 kontor kan jobba… jaha… då får jag stanna hemma då.

Så denna dagen som skulle vara stressig och fullspäckad…blev precis tvärtom. Funderar på att träna lite försiktigt med Linda ändå… och sen hämta hem barnen… så får vi vara hemma hela familjen och mysa i eftermiddag.

Nu får jag väl ligga och slappa lite… inte helt fel det heller!

bättre

förkyldningen håller på att släppa lite…härligt! Men istället har jag smittat Søren..sorry skat!

Idag har vi vart hemma och tagit dte lugnt… lagt upp massa skit på tradera. Vart & röstat…ätiti god mat… druckit kaffe…mera kaffe…och ännu mer kaffe.

Sen har jag & Søren diskuterat Jackor… han är värre än en tjej när det gäller, väskor, skor…men framför allt jackor. vet inte hur många jackor han har. Sjukt! Så nu åker några av dem ut på tradera!

Jag har blivit kär i en Herve Leger klänning… men till det priset så får det nog stanna vid en olycklig kärlek!

Ska jobba tidigt imorgon så får nog försöka komma i säng i tid idag.

Jaha…då återstår det att se vilka som styr sverige imorgon… spännande!