TVIVEL

Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt – eller hur?

kaos innombords

har semester, har sett fram emot denna semestern i ett år, men nu känner jag bara en enorm inre stress…men nu ska jag vara en vecka i skogen utan telefon & data och förhoppningsvis hitta mig själv igen…

it’s my Birthday

Då var man 27 nu då.

Jag har inte vart snäll i år, så vädret är inte de bästa .

Men jag måste vart lite snäll iallafall för jag har fått massa fina presenter.

Och nu var bästa Alex här och lämna en present, presentkort på 300 kr på Ease Spa här i byn…tusen tack vännen!  

Och igår blev jag firad av kollegorna på jobbet  

Vi skulle egentligen till Helsingborg – Helsingör idag, men de blir Bio i Lund istället… Shrek 3D med la familia.

Nu har jag 2 veckor semester

jobba

bubblar i magen…men ska strax göra mig redo för jobba 12.30-21.

Fick en  mini after work igår, tack för skjutsen hem Alex

Gick segt på jobbet igår..så jag ringde mamma och tjata på att hon skulle köpa ännu en sverige lott…hon tyckte det räckte med en… Så sören fick köpa en hihi.

Men det räckte inte….men precis när vi skulle ge upp och gå hem vi 3 som jobba…så släppte det och jag sålde på som tusan… så det slutade med riktigt bra siffror trots att mamma vägrade

Nu vågar antagligen varken mamma eller jonas svara när jag ringer mer för de tror att jag ska sälja hihi.

Såååå mycket roliga kunder man får prata med varje dag…tokiga gamla tanter och gubbar. Men jag tycker det är trevligt att prata med dem så ibland snackar jag 15 minuter trots att de sa efter 2 min att de inte ville köpa…bara för att det är trevligt lixom.

Sen finns de ju dem som börjar med att säaga –jag är inte intresserad, jag handlar aldrig över telefon… ändå lyckas man övertala dem.

Trodde aldrig jag skulle säaga det här eftersom telefonförsäljare var dte sista jag ville bli…men jag älskar mitt jobb!!

Before work

chefen prata om att vi skulle ordna after work på jobbet för att öka gemenskapen…men vi röstade för ”before work” och ”at work”. Vi skulle säkert sälja mycket bättre om vi fick en kall öl samtidigt .

Har skit kul på jobbet… så härligt gäng, idag började en ny tjej, Kajsa.. hon verkar oxå jätte trevlig. Så kul när man trivs på jobbet och det inte känns motigt och jobbigt att ta sig dit.

Men lite typiskt är att jag ska ha semeste rnästa vecka, för där hade jag fått chansen att visa framfötterna genom att ta på mig lite extar ansvar när The Boss har semester.

Men men, det kommer fler tåg. ( nä nu snackar jag inte öresundståg)

idag köpte även min kära vän Alex en Sverigelott…kul om nån jag känner vinner 5 miljoner på sitt födelsesdatum ju.

Jag skulle göra kaffe på kvällen till alla…det slutade med att alla som drack av det blev duracellkaniner och sen fick ont i magen… gjorde tydligen liiite för strakt *host host*

Till och med jag själv blev speedad, så de sista 2 kunderna suckade och sa, ”herregud, pratar du alltid så mycket och så fort?”, och ”oj du är duktig på att prata du”.

Imorse var mina killar så gulliga så de cyklade ner och köpte frukost till mig… frallor med gott pålägg och kaffe i trädgården, mysig start på dagen .

Nu ska jag strax lägga mig så jag är pigg & glad på jobbet imorgon.

Och hinner mysa med da family på förmiddagen.

tjejkväll

Igår skulle åkt till Busfabriken i helsingborg, men Simon fick ju feber i fredags så vi stannade hemma… till barnens stora besvikelse.. kändes taskigt när vi lovat, men vill inte dra ut simon om han inte är helt kry.

På kvällen drog Malin med mig på tjejkväll i Lund…Bio (Sex And The City 2) och tjej snack efteråt.

Jag har vart sjukt trött de sista 2 dagarna, som en zombie verkligen.

Så ikväll blir det tidigt i säng, jobba eftermiddag/kväll hela veckan. Medans killarna har semester, skönt för dem! (och för mig som slipper lämna & hämta på dagis)

Sen fyller jag ju år på lördag..tiden springer iväg!

jag skulle behöva se en riktigt sorglig film och gråta en skvätt känner jag…någar tips? (Ps. I love you har jag redan sett Alex, men det var annars ett bra tips )

Musik

jag älskar musik, är en riktig allätare… vad jag lyssnar på beror på humör och vad jag gör.

Men shit vilka minnen och känslor kan väcka, nu när jag fått prova spotify premium gratis klarar jag inte mig utan det längre, shit va bra.

men vissa låtar framkallar nästan tårar här ikväll… usch, har en känslig kväll med förvirrande känslor som inte går att förklara…Vill bara gråta men vet inte varför….

Lucas vågade nästan inte lägga sig ikväll för han tror att våra små kaniner Woody & Alice ska rymma

Shoes

Jag är in löööve i ett par skor (och ja jag har börjat prata och skriva på svengelska, grymt irriterande I know…men kan inte sluta – terapi nästa kanske?)

Ångrar såååå mycket att jag inte köpte dem för nu är det garanterat slut i min storlek (big foot) , det finns /fanns på TopShop i Lund.

jag provade dem och smyg fotade med min mobil…

vill nån köpa dem till mig så har jag stl 41

Jag har INTE semester

känns som alla har semester nu..utom jag typ!

Idag började även sören sin semester  så nu är det inget dagis för barnen på 3 veckor, idag var Simons sista dag på vallmon *snyft*

Sen börjar Jessicas  Edvin där istället och får simons plats

Lille simon har fått hög feber och somnade tiiidigt ikväll, stackaren! vi som skulle till busfabriken i Helsingborg imorgon…får nog ställa in det.

På söndag ska jag jobba… 12 -18 bara iför sig. Jaja, det kan nog bli trevlig det oxå .

Jag har denna veckan sett till så Skene If får 40 kr /mån, Skene sim&is 40 kr/mån, (tack mamma), Hjärt & lungfonden i Mark får 120 kr / mån, och basket i sätila och fotboll i horred… och sen massa andra konstiga föreningar runt om i landet förstås. Men det var roligare att nämna föreingarna från min Hemtrakt

Vill ni oxå vara med och stötta en föreing med 40 kr/mån samtidigt som ni kan vinna 5 miljoner på ert födelsedatum / bröllopsdatum / hundens födelsedatum/… skriv till mig så ringer jag upp er på söndag eller nästa vecka… det är en öppen prenumeration, ingen bindningstid… väldigt bra