Mördarsniglar

hur blir man av med de äckliga små djuren?

Plockade bort 5 st(!!) från kaninernas bur imorse, blää!

Vi har fått en ny fin lekplats här på våran gata, barnen blev såklart överlyckliga!

Igår var vi hos frisören HairbyTeddy, denna gången var det Lucas tur att bli fin i håret, och han blev verkligen jätte fin! Imorgon är det Sørens tur. Bor ni här i närheten så tycker jag absolut att ni ska titta förbi Teddy och bli fina i håret. Lucas & Simon älskar att gå dit, de hade gärna klippt sig en gång i veckan om de fick.

Call4U

Några som är nyfikna på mitt nya jobb som jag börjar på måndag har jag sett, så nu tänkte jag berätta lite.

Var ju på intervju förra onsdagen, och fick det

Till skillnad från mitt förra mycket kortvariga jobb så verkar detta vara ett seriöst företag. De har 6 kontor, jag ska jobba i Malmö där kontoret är helt nytt, ligger nu på stortorget, vi kommer vara ett litet team på 8 personer (tror jag) de första månaderna, men den 1 okt är det tänkt att vi ska byta lokaler och vara 50 st anställda i malmö.

Chefen verkar kanon, och jag kommer jobba varierande tider, ibland dag, ibland kväll…inget kul att jobba kväll, men dte betyder ju att barnen kommer få betydligt kortare dagisdagar och mycket mer tid med mig & Søren, och det gillar vi skarpt

Lönen är usel, betydligt sämre än vad jag haft innan, men pengar är ju inte allt, förhoppningsvis gör jag ett skit bra jobb så jag kan löneförhandla om ett tag

Vill ni läsa mer om företaget kan ni kolla här

Bjärred

det blev en dag på stranden, jag, malin och våra kidz.

Och äntligen fick jag smaka på den berömda Bjärreds glassen

Lucas, Simon & kevin badade i havet…men vi mammor hölls oss på land.. det ska vara minst 10 grader mer om jag ska bada!!

Bilder kommer sen… om inte metrobloggen bråkar med mig som vanligt

Nu är det sommar!

Vi hade en lugn & mysig midsommar här hemma bara vi 4. var bjudna till några olika både på midsommar och på lördagen, men vi valde att vara hemma och bara ta det lugnt.

Färskpotatis, gräddfil, sill, jordgubbar, grillmat, en drink i solen och barnen plaskandes i poolen…nu är sommaren här, Love it!


Pause!

Vi har gjort en vatten rutchbana i trädgården, killarna flyger fram som små vantar och landar i den lilla poolen.

Nu ska jag ut i solen till mina älskade barn igen. Var bara inne för att tömma kameran så vi kan ta mer fina sommarbilder.  Här kommer några från idag

Bra dag!

Idag ska jag och barnen vara  hemma och…göra ingenting! bara umgås och ha kul!

Vi börjar med frukost på en filt jämte kaninerna…

Idag ska bli en bra dag!

Dan Waldron

Wow, vilken inspirations kväll. Vart en lång dag, var i väg från 10:30 tills nu..kl.22.

Var på anställningsintervju på ett betydligt mer seriöst bolag än HittaF….! Nu hoppas jag bara att jag får dte oxå, får svar nästa vecka!

Sen nu ikväll var jag på Elite hotell i malmö och lyssna på Dan Waldron från USA. Var även massa svenskar där för att berätta deras historier.

Allt från fantastiska viktresultat, till folk med väldigt taskit imunförsvar,diabetes, allergier, tarmbesvär,migrän som nu är helt friska. 70+ tanter som var piggare & gladare än den nånsin vart innan. Folk med hudproblem som såg fantastiska ut. Ja allt möjligt.

Jag har ju hört och sett det innan på våra Online konferanser, men mer tänk ”äh, det där verkar vara för bra för att vara sant, det är nåt fuffens med det”. men nu när man fick höra och se riktiga människor berätta deras historier…wow!

Så nu tänker jag verkligen ge Herbalife en chans.

Vad jag hoppas få ut av det?

  • bättre hälsa
  • mer energi
  • ekonomiskt oberoende
  • MER TID MED BARNEN!!

Känner du nån som vill gå ner/upp i vikt, eller få bättre hälsa?  eller kanske bara vill tjänta extra pengar?? Snälla hjälp mig isåfall komma igång genom att kontakta mig på evelinahellstrom@hotmail.com