Räkfrossa

Idag har jag haft otroligt många tråkiga ärenden och samtal att ringa… varför är dte alltid så att allt kommer på en gång??

Sen har jag skalat ett kilo räkor som jag & barnen har smaskat i oss på tekakor med ägg…får passa på när Sören inte är hemma…han gillar inte fisk & skaldjur..men lax älskar han nu efetr han äntligen vågade prova!

Ska ut på lite fler ärenden här i eftermiddag…bla till Preem och hämta ett paket…och till apoteket.

Men först kommer Johanna & Izabella hit och ska fika, de bor 2 min ifrån oss men ändå har vi inte lyckats ses sen…hmmm..förra sommaren tror jag. Men denna veckan har vi träffats på dagis 2 dagar då vi har kommit för att hämta våra barn samtidigt.

Barnen har vart ute och lekt det mesta av dagen, simon är sååå trött & gnällig nu, men det är försent att sova middag nu!!!

Medans jag skalade räkor innan passade barnen på att busa… de tog alla våra skor fårn hallen och la i garaget… sen hade de på nåt sätt lyckats trycka på knappen så garaget stängdes, och sprungit in innan det hann stängas helt..så de blev instängda… de tyckte dem var jätte kul…bröderna BUUUUUS!

Bil

sitter och kollar bilar på nätet…rena djunglen ju…

Søren ser fotboll…¨funderar på att säga upp alla våra sportkanaler i smyg!!

Nää om man skulle ta och lägga sig kanske, imorgon ska jag & kidzen mysa & busa hela dagen…vore skönt med sol så man kan komma ut lite.. men ser inte så lovande ut.

Tror jag ska ta med kidzen till Kävlinge lärcentrum imorgon…funderar på att söka några kurser till hösten, Företags ekonomi, Näthandel m.m

Gubbjävel

ja förlåt…så får man ju inte säga..men det är han faktiskt!

jag pratar förstås om ägaren till körskolan.

han försöker blåsa mig på pengar… och förra veckan skrev jag ju om hur arg jag var för att han sa att min körlärare sagt att jag måste ta 5 lektioner till, men när jag frågade körläraren blev hos skit sur (på honom, inte på mig) för det hade hon verkligen inte sagt!

Hon sa att hon skulle prata med honom och be honom boka en tidigare uppkörning till mig, annars skulle han ringa mig och så skulle jag boka privat istället… men av en ren slump (för att han sa att jag inte betalat en lektion i mars) så loggade jag in på min sida på körskolan, och ser då att min uppkörningstid är borta.

ringer vägverket som säger att den har Gubbjävlen (nää så sa hon förstås inte men ni fattar) avbokat! Vafan… borde han inte berätta det för mig då?

tänk om jag inte själv upptäckt det..!!

förra veckan fanns det ju tider varenda torsdag hela maj.. men nu var de såklart uppbokade, så det blir den 20 maj!

och uppskrivning den 12 i helsingborg. Spännande! Ska bara lyckas hitta dit…för dte ligger tydligen inte nära stationen, typiskt!

jag kommer säkert vara så nervös så jag inte klarar uppkörningen, men håll tummarna för mig!

och angående lektionen som han påstår inte är betalt…så är den förstås det! GUBB JÄVEL!

hatr lust att lägga ut en bild på honom så ni får se hur en riktigt gubbjävel ser ut…men det är säkert förbjudet?

så nu ska jag kontakta uppdraggranskning istället….eftersom jag vet att fler har blivit lurade av samma idiot

VARNING för Drivecool

Om nån från kävlinge läser min blogg, som ska eller känner nån som ska ta körkort, så vill jag varna er för att välja DriceCool…

förklarar mer sen när jag lugnat ner mig

Jobbigt att vara fin i allt

Maria Montazami kläcker ju ut sig så sköna kommentarer.

Inte för att skryta, men jag ser så fin ut i allt, det hade vart lättare att vara ful, så kanske man hade sett fin ut i nåt bara. (maria kommentar)

Ja det måste vara sjukt jobbigt att välja kläder när man är så fin i allt.

Elliot

Välkommen till världen Elliot…Rebecca & Micke fick en liten pojke idag..grattis! och grattis till syskonen Nova & Philip.

Han var nästan precis lika stor som Lucas, 54 cm och 4 kilo.

Om precis en månad fyller våran lille prins Simon 3 år.

En bild på mig & Lucas för 3 år sen

Simon sitter jämte mig nu och säger –åhhh va söt jag var när jag var bebis. hihi

Lev livet…ingen annan gör det åt dig!

Nu ska jag satsa mer på mitt liv, alltså att leva mitt liv..inte bara låta dagarna gå utan att göra nåt åt det som inte känns bra.

Jag vet ju tillexempel själv att jag mår bra och blir både piggare & gladare av att träna.. men ändå sitter jag alldeles för många timmar framför datorn med godispåsen i högsta hugg.

Jag ska bli bättre på att säga ifrån, jag är värdelös på att säga nej när det är nåt jag inte vill eller tycker om.

Det betyder inte att jag ska banta eller helt sluta med godis… jag är inte ute efter att gå ner i vikt… jag vill bara bli piggare & gladare…och det är ju faktiskt bara jag själv som kan göra nåt åt det!!

Soool

Har städat i köket idag, rensat i godisskåpet och slängt massa godis.. Och det som sparats har jag lagt högt upp så jag inte ser det, kanske hjälper?

vi skulle egentligen sätta ihop nya skrivbordet, Göra fint på kontoret och sen på utflykt till lekplatsen, men mannen i huset prioriterar sömn före faniljemys idag… Så han satt vid datorn efter frukosten och sen gick och la sig.. Jag lovar att komma upp om en halv timme sa han för ett par timmar sen *muttrar*

Lucas spelar fotboll med några grannbarn på framsidan, Simon sitter här ute på baksidan med mig.

Nä fax för lunch snart kanske?

KlumpFot

Min sambo har en passion för skor & jackor av nån anledning.. nu har han smittat mig, så jag har suttit och kollat på skor på nätet hela kvällen, (ja det är betydligt mer spännande än att se fotboll åste jag erkänna) och hittat såå mycket fina skor! (Tack marie för länken)

Problemet är att jag har stora och breda fötter, så det är sällan någar fina skor som passar på mig , kan absolut inte ha några som är spetsiga vid tårna, även om jag gärna vill!

Nu är jag lite inne på att jag vill ha ett par fina träskor med klack på.

Conversen med klack var ju skit häftiga, men jag tror inte jag skulle kunna gå i dem med den klacken, och de var svin dyra!

men däremot skulle de svarta skorna nedanför säkert passa…bra gå skor.. jooo jag går bättre i skor med klack..  blir trött i ryggen av plattaskor.

Att bero på skor, kolla denna söta odlingstövel jag hittade på nätet, finns bla med Mynta, smultron, Kamomill.. 119 kr på Bluebox.