Bilder

I mitt tidigare inlägg lovade jag ju bilder imorgon efetrsom vi skulle mysa framaför tv’n, men eftersom jag höll på att somna framför tv’n så gav vi upp film tittandet innan vi ens hann börja. så blir dte några bilder nu innan jag går och lägger mig.

Killarna i cykelvagnen på väg till VÅRT HUS (lucas skulle absolut ha solglasögon på till dagis idag ”för då blir jag rrrriktigt cool” sa han på överdriven skånska)                       Vid lekstugan/snickerboa

Smutsig damm! matade fiskarna men såg inga…får nog göra rent den kanske…

Utan mobil

Jag känner mig handikappad…min mobil har blivit spärrad!

men förhoppningsvis funkar den imorgon igen så jag ska nog överleva en dag utan

Sören hämtade barnen kl.15, sen åkte jag & kidzen upp till huset, barnen lekte i trädgården, och jag städade lite…inte särskilt bra städat av dem som flytta ut, gamla intorkade matrester i kyl & frys osv..äckligt!

Tog massa bilder som kommer imorgon.. nu ska jag & Sören ha myskväll!

Husdjur

vi har fått våra första gemensamma husdjur…fiskar!

Den tidigare ägaren sa igår att han skulle fylla på mer vatten i dammen (för det gjorde han såklart inte medans han betala vattnet utan vänta till det stod på oss så vi får betala)

så jag skrev till honom att det inte behövs eftersom dte var lite vatten i, och jag är rädd att barnen trillar i den och druknkar..nojig, jag vet!

Men då skrev han att han tänkte mer på fiskarna. Vi har alltså fiskar i våran lilla damm, roligt! Guldfiskar & karpar (vad det nu är, är dte gott att grilla tro Mohahaha)

så imorgon måste vi till djuraffären och köpa mat till våra nya djur.

Jar vart i lund…gick till försäkringskassan med våra papper och skulle få en stämpel..men naturligtvis var det fel försäkringskassa, vi skulle vart på EU kontoret tydligen. men de tog våra papper och skulle skicka vidare dem

Sen var vi på Åhlens och hitta massa saker till simon som han ska få i födelsedags present till hans nya  rum.

Här bor våra små vänner

Valborg

God morgon!

Nu är barnen på väg till dagis med Sören, sen ska vi in till Lund och fixa några papper på försäkringskassan…men först en efterlängtad latte (med vispgrädde och choklad förstås) på Espresso House *mums*

Sen blir det väl en sväng till  huset med lite saker….är ju begränsat hur mycket vi kan ha i våran cykelvagn hihi.

Vi har packat massa nu, alla prydnadssaker och personliga grejer är borta.

Nu ska jag skala lite ägg tills Sören kommer med frallor, blir mysig frukost, just the 2 of us!

dagens shoppinglista

Nu har jag hittat en sida som har de möblerna som jag ville ha till Simon som har en webb shop, så jag slipper till Ekeby som jag trodde.

perfekt!!!

detta står på shoppinglistan till Simmy

Allt kommer från möbler serien Kim

När vi snackar om Kim, jag har en systerson som heter Kim, och hans mamma (=min storasyster) har ett stort prov i skolan imorgon, så lycka till imorgon Victoria!!!

Utmanad

Rebecca hade en utmaning i sin blogg som jag svara på..tadaa..här kommer svaren

1. VILKEN MAT ÄTER DU OFTA?
Sörens hemmalagade mat

2. NÄR DU ÄR PÅ KALAS, ÄR DU DEN SOM SITTER, ELLER HJÄLPER DU TILL MED ATT DUKA AV?
jag försöker hjälpa till utan att vara ivägen

3.VART SITTER DU HELST NÄR DU BLOGGAR?
i sängen

4.KÖPER DU TRISSLOTTER OFTA?
Nej, gjorde ett tag, men totalt meninglöst!

5.VILKEN STAD ELLER LAND HAR VARIT DIN BÄSTA SEMESTER?
hmmm…flest roliga minnen har jag nog från våra danmarks semstrar (vi var alltid i danmark på semester när jag var liten, inte konstigt att jag flytta dit till slut )

6.TV KANAL DU TITTAR MEST PÅ?
det är nog 3an och 5an

Utmanar alla mina blogg läsare

Our House…

vilken härlig dag…nu kommer jag ihåg hur dte känns att leva som en riktig människa… igår ville jag skjuta mig själv i huvudet för jag mådde för jävligt (ursäkta språket) men idag har jag mått mycket bättre!!!

Har fått ta panodil hela dagen, men den har hjälpt för en gångs skull!

Jag orkade till och med följa med och handla och hämta barnen på dagis

Sen var vi ju på banken oxå och skrev på en jäkla massa papper, så nu är huset vårt! känns underbart!!!!!

Imorgon måste vi in till lund och fixa lite grejer med försäkringskassan. och på fredag ska killarna få följa med till huset.

Sören lagade super god mat så jag håller på att spricka.

Tänk om alla dagar vore som denna

Hus ägare!

Idag är dagen som vi väntat på länge…vi får vårat hus!

Och tack å lov så mår jag bättre än igår för då hade det inte blivit många kontrakt skrivna. Vi har tjaffsat lite med förra ägaren då han lovat en massa saker och sen kräver massa pengar för det, plus att han försöker kräva pengar för saker som ska ingå i huset. och han fuskar med badrummet och tänkte göra dte själv, det går vi inte med på!

Så barnens lekställning i trädgården får vi nu inte torts allt  lekstugan skulle han oxå ta med, men den älskar barnen, så den har vi nu köpt loss (dyrt!) vi tänkte ju flytta den 15e, men eftersom detta husets nya ägare flyttar in den 15e så måste vi flytta veckan innan, den 9e. Så får vi en vecka till att städa ur här..och duscha får vi göra här tills badrummet är klart!.

Alexandra som alltid ställer upp skulle hjälpa oss med släp, tack snälla!

Flyttkartongrrna är redan slut så det måste vi skaffa nya…fort!

Ska bli skönt när allt är på plats, men vi har några hektiska veckor framför oss….inte det bästa  i det tillstånd jag är i nu, men det klarar vi!

Pratat med vårdcentralen oxå, från tisdag kl.9 till onsdag kl.9 ska jag mäta mitt blodtryck, dvs jag ska gå med en blodtrycksmätare och nån slags dosa i 24 timmar, om jag inte har föront i huvudet den dagen, eller känner mig stressad, för då höjs blodtrycket.

Nu ska vi snart till banken och hämta nyckel..sen till huset för att bara gå och titta…hihi

får nog ta med kameran så ni får se före och efter bilder, före möblerna kommit på plats och efter.

Huset sålt

Imorse mådde jag ganska bra. Men sen fick jag världens huvudvärk som blev värre och värre, till slut börja jag spy. Så eftermiddagen har gått åt till att spy och sova. Sen var det visning. Och huset är nu sålt. De ville flytta in redan den 15e, det är ju bra, då får vi ju halva hyran betald. Men får genast lite mer bråttom med att packa.

packa

Nu ska jag packa lite inför flytten!

sen ska jag till vårdcentralen och tjata igen..mest för att jag behöver ett läkarintyg från tiden jag var på sjukhus.

Den konstiga läkaren som skrev ut mig utan att vara det minsta insatt eller ens ha pratat med mig lovade ju att skicka det, men igår fick jag brev, och som jag misstänkte stod det bara att det var panikångest jag hade.

jaja, har ju pratat med patienstnämnden och fått liter närmare förklaring på mina problem av annan läkare.

Nu blir det frukost och packning…

Imorgon är det vårat!!!