28 år!

Barnen har somnat, de var så trötta de små liven, imorse gick det knappt att få liv i dem…och det händer inte ofta!

vi (barnen) åt lite kvällsmat & glass, och sören fick paket..ett par skor, en ¨väska och prenumeration på sportsmagasinet.

Sen skulle vi beställa pizza…sören klarar inte av sås på izza så jag bad om att få sås i burk…sa det till och med 2 gånger…och vad kommer…pizza med massa sås på pizzan. Normalt brukar vi bli lite besvikna men skita i det, men nu när han fyller år tyckte jag att han skulle få en pizza han tycker om, och den pizza vi faktiskt beställt!!! så jag ringde och klaga…vi skulle få en ny.. men när är det ingen som vet… för nu var det 45 minuter sen vi ringde, jag vill naturligtvis äta ihop med sören…så min pizza är väl kall nu, men men! det blir inte alltid som man tänkt sig…

Älskar dig Sören

fått sparken

Ingen rolig stämning här just nu…hela svenska Facl temat fick precis sparken

Jag & søren är inte anställda i Falck teamet..men våran chauffør och alla de andra i bilen är….och hur ska vi hinna till jobbet och hem och hämta barn utan att åka bil…det gør vi inte!

Ahhh…shit! vad ska vi gøra nu? Måsta ha kørkort fort!

kan man køra med ett legolands kørkort från typ 1995?

sjukhuset…

sitter med en kopp vanilj te och ser på sjukhuset. Vore spännande att jobba på ett sjukhus…skulle gärna vilja vara barnmorska eller barnsjuksköterska, men tror inte jag hade vart så bra på det med tanke på hur äckligt jag tycker det är med sår & blod.

så härligt att det är ljust så länge nu, det är värt att gå upp en timme tidigare

Imorgon blir min älskling 28 år. Vi ska gå upp och sjunga för honom på morgonen, men paketen får han på kvällen för det blir så stressigt på morgonen.

Nu ska jag fortsätta slappa lite till i soffan innan jag tar tag i kvällens sysslor…om jag inte hinner somna

lugn måndag

måndagar brukar vara kaos här, och super stressigt, men idag är det väldigt lugnt & skönt!!

Det var min tur att lämna barnen idag…det gick bättre än förra veckan, men av nån anledning så är de inte alls lika glada när jag lämnar dem själv som när vi gör dte ihop.

Simon vinkade glatt och sprang inoch lekte men Lucas stod och kollade på mig som en ledsen hundvalp… antagligen før att han skämms över sin hemska frisyr som hans mamma så snällt fixat till honom *ångest*

en halv timme kvar sen är dte dax att åka hem… hoppas stackars lucas hinner klippa sig idag!!!

Sören

Jag älskar dig Sören!!

Mamma & Jonas var så gulliga så de ”tvinga” mig & Sören att sitta och vara romantiska med ett glas vin medans de fixade maten till oss igår, mysigt! Tack för allt mormor & beffa!

Jag tror jag har blivit dålig på att visa min älskade sambo hur mycket han betyder för mig…tyvärr! ska bättra mig!!!

Soooov NU!

Planen var att barnen skulle lägga sig tidigt idag så de är pigga & glada till imorgon, men nu står Simon och ropar från sängen för 511:e gången (jo då jag håller allt räkningen  )

Varje gång man kommer upp ska han visa att nån av alla hans nallar han absolut ska ha i sängen sover.  så när man kommer in i rummet säger han –ssssccchhh apa sover. och så ska han visa att han bäddat ner apan under hans snutte. Sen är dte elefanten, katten osv…

Har fortfarande ont i magen över att jag klippte Lucas innen *suck*

men gjort är gjort…

dax att lägga simon igen!

Ska sälja vår kära Quinny vagn på blocket eftersom vi aldrig använder den, har ju alltid Phil & ted vagnen så båda barnen får plats.

Vill inte göra mig av med den, men varför ska den stå och ta plats i garaget egentligen? Men det är utan tvivel den bästa vagn vi haft, så lätt körd och fin!

Ska sälja min kära skötväska från Gaia & Ko oxå som heller aldrig används mer.

Soooov NU!

Planen var att barnen skulle lägga sig tidigt idag så de är pigga & glada till imorgon, men nu står Simon och ropar från sängen för 511:e gången (jo då jag håller allt räkningen  )

Varje gång man kommer upp ska han visa att nån av alla hans nallar han absolut ska ha i sängen sover.  så när man kommer in i rummet säger han –ssssccchhh apa sover. och så ska han visa att han bäddat ner apan under hans snutte. Sen är dte elefanten, katten osv…

Har fortfarande ont i magen över att jag klippte Lucas innen *suck*

men gjort är gjort…

dax att lägga simon igen!

Vad har jag gjort???

Har sån ångest så jag har ont i magen!!!

Jag skulle leka frisör och klippa min stackars son Lucas….det var den absolut dummaste idén jag fått…hade bara tänkt att klippa av lite av hans lockar i nacken, och det gick ganska bra så länge jag höll mig till nacken…men då fick jag för mig att klippa luggen och runt öronen oxå… dålig idé!!!!!

Lucas var så duktig i början, men blev mer och mer otålig och hade svårt att sitta still…vilket inte gjorde dte lättare…men kan inte ens skylla på det för i början var han ju jätte duktig…han kan ju inte hjälpa att hans mamma är såå långsam!

usch, måste få en tid till en riktig frisör imorgon!!!!

Annars har vi haft en mysig helg, mamma & Jonas var ju här och fira Sörens födelsedag. Han fick en fin röd Nike tröja och presentkort på 600 kr till Ikea. Våra presenter får han på tisdag på hans riktiga födelsedag!

Idag var vi i lund på Nova en stund.

igår var vi hemma och åt super god tacogratäng som mamma gjorde, tack!  och drack lite gott vin och snackade. Sören var väldigt missnöjd över att vi skulle släcka ljuset & tv’n en timme….men han överlevde det oxå!

Nu ringer snart Alex så jag ska leta fram telefonen…och gråta en skvätt över att jag är en sååå elak mamma som förstör min sons hår!!

tårt bilder

ett tag var jag ju inne i en riktig tårt period och bakade tårtor med oliak fyllningar och grejer jämt! nu var det ett tag sen, men nu börjar det blir mycket födelsedagar & grejer att fira framöver så snart får min tårtperiod börja igen

här kommer bilder på några av de tårtor jag bakat… inte så värst fina…men smakade gott ialalfall hihi. Finast var ju självklart tårta med en bild på Simon

Livet är härligt!

Vet inte vad dte är med mig idag men känner mig så himla överlycklig.. allt känns bra, och det ska nog mycket till för att få mig på dåligt humör idag…tänk om varje dag vore så här..

Fick sovmorgon idag, men gick upp frivilligt för jag ville mysa med min älskade familj  kanske därför jag är så glad…för jag fick gå upp i lugn & ro utan att stressa.

Nu vilar barnen, när de vaknar ska jag ta med dem och åka till Nova i Lund för att kolla efter present till Sören. Och sen hämtar (förhoppningsvis) mamma & jonas, eller mormor & beffa som de heter här hemma oss där.

Sören får vara hemma och städa så länge, ska ju vara visning här kl.16.

Jag & Kidzen har gjort en prinsess-tårta som vi ska mumsa på i eftermiddag.