Telia

kommer antagligen drömma mardrömmar om Telia inatt…mitt lilla huvud kan snart inte klara mer information om processer, system, priser och kredit politik. Alla lagar & regler hit & dit… jag behöver helg igen…*muttrar över att det bara är måndag*

Nää då, ska inte gnälla, trots att dte är jobbigt så är dte faktiskt ganska kul.

Imorn ska jag smita en timme tidigare för att hinna åka med i bilen hem så jag är hemma i tid, för imon kommer Lillasyster stina hit. Jonas släpper av henne när han ska jobba i skåne. och så ska hon stanna tills helgen, trevligt. Jag kommer ju tyvärr knappt vara hemma, men killarna ska nog underhålla henne

Stort grattis till söta Izabella som blir ett år idag  

går för fort!

varför ska helgerna alltid gås å himla fort??

Haft en super mysig helg!

igår kom Fiffi & Johan, och sov här tills idag, trevligt!

Dom hade köpt med sig øl, vin & massa mat, snällt

Jag & Søren har hittat ett hus här i kävlinge som vi sååå gärna vill ha!!! men innan vi kan börja tänka på att flytta kanske det vore bra med fast jobb först.

Trivs hur bra som helst i huset vi bor i nu, men vi får ju tyvärr bara hyra det till juni

Nu borde väl syster Angelica snart få sin lilla bebis…väntar med spänning…

Vilse i køpenhamn

jag var ute på ofrivilligt äventyr i køpenhamn imorse.

Mathias & Christoffer som jag åker med varje morgon pratade fotboll i bilen (och ni vet väl hur upptagna killarn kan bli i sitt fotbolls snack?) så Mathias glömde svänga av vid Kastrup för att släppa av mig, stressade körde dom av vid nästa avfart för att vända och köra tillbaka, då såg jag ett ”resecenter” och en bank det stod Amager-bank på, jag ska ju vara på Amager och jag tyckte att jag kände igen mig, så jag sa att det nog var en metro hållplats som var på vägen så dom bara kunde släppa av mig där (eftersom jag hade lite dåligt samvete för att dom kom 30min försent till jobbet och fick skäll igår för att dom körde mig till mitt jobbg först)

det var ju bara det att Amager-bank är ju en bank som finns i hela køpenhamn…det betydde inte att vi var på amager  och det fanns såklart ingen metrohållplats där… jag börjde bli lite smått stressad…

men en snäll tant förklara att jag skulle ta tåget till kastrup och ta metro därifrån… så det ordnade sig..jag kom till och med i tid

på vägen mötte jag en polisbil och två poliser som stod utanför en lägenhet och ropa i megafon… nyfiken som jag är ville jag såklart stanna för att se vad som hände..men hade ju tyvärr inte tid.

Näpp, nu ska jag se Desperate housewifes (på dansk tv) sen blir det lite pluggande innan det är dax för sängen.

Natti natti kära läsare

plugga…

nya jobbet innebär en ganska tuff utbildning…känns som att vara tillbaka på skolbänken igen. Så min kväll går åt till att plugga…*gäsp*

Søren blev chockad när han såg hur mycket vi ska lära oss, sjit, inte lätt att hålla reda på alla priser och grejer.

nej, nu har jag inte tid att sitta här…plugga var dte ju..

bättre…

idag känns det allt lite bättre…men inte helt så bra oms jag vill!

är lite nervös inför imorgon…inte så mycket för dte nya jobbet..utan mest över att inte hinna dit i tid… om jag överhuvudtaget hittar dit.

jaja, ingen idé att gå och oroa sig över…det ska nog lösa sig!

funderar på att sova på hotell i køpenhamn tisdag-fredag. kommer ju tyvärr ändå komma  hem så sent så barnen sover när jag kommer, och åka så sjukt tidigt så barnen sover när jag går…blir bara en massa stress för att hinna med oliak tåg å skit.

så nu skaj ag leta billiga hotell vid kastrup eller amager.

reklam?

vet inte om man egentligen får göra reklam för sina tradera auktioner här??

men regler är till för att brytas

så för er som har småbarn, kan jag rekomendera ett smartöverdrag till bärsele som vi köpte till simon, men då var han tyvärr för stor för att använda sin bärsele (dessutom trivdes han inte i den så jag hade han i sjal) så vi har aldrig användt det utomhus.

himla praktiskt nu på høsten

http://www.tradera.com/overdrag_till_barsele_passar_bla_till_babybjorn-auktion-75465789

lördagkväll…

mår lite bättre nu…fortfarande väldigt orkeslös och lite ont i hjärtat, men inte lika yr längre

Sören har vart så gullig och tagit hand om mig hela dagen, sett till så jag tar det lugnt, kommer med te till mig osv… jag har världens bästa sambo!

och mina älskade barn…lucas kom in till mig när jag mådde som sämst…stod och titta bekymrat på mig och sa –jag älskar dig mamma. du ska inte vara ledsen…åhhh älskade gullunge!

Och solstrålen Simon som kan charma vem som helst mitt sitt leende

nu ska jag ta mig en kopp te, och sen blir det sova tidigt för mig.

är nu bestämt att jag ska till telia på måndag  morgon… blir två jobbiga veckor men tror dte blir bra ändå. Om inte annat får jag väl byta sen…värre är dte ju inte.

Missat några telefonsamtal idag..sorry…inte orkat svara. Hör av mig till er imorn!

God natt!

svimma

usch usch vilken dag! Det jag trodde skulle bli en lugn och skön lördag sluta med stress & kollaps.

för det första har vi sovit jätte dåligt inatt, lilla simon har bestämt sig för att hålla oss vakna på nätterna, och när han äntligen sover, vaknar Lucas och skriker för att han har kissat ner sig.

när vi gick upp idag (alldeles för tidigt) så bestämde jag mig för att vi skulle ha en städ & tvätt dag, søren tyckte inte det var den bästa idén jag kommit med, men gick motvilligt med på det. Sagt & gjort…vi gick upp till tvättsugan med massa tvätt. mellan tvätten städa jag badrummet, nånstans därimellan hade jag två trött & griniga barn som ville ha mat, så jag försökte göra lite gröt till barnen och omelett till mig & søren, samtidigt som timern på mobilen ringde för att dte var dax att byta maskin i tvättsugan, Simon ville bli buren, Lucas ville se Alfons..

jag kände hur min själ lixom lämna kroppen..allt jag gjorde gick i slowmotion…läpparna börja skaka, och poff…så låg jag i en hög på köksgolvet. var bara ”borta” några sekunder, innan jag vakna upp igen. Både barnen & søren blev ju livrädda, och jag försökt prata och säga att søren skulle sätta barnen vid tv’n så dom slapp se mig sån…men läpparn abara skaka.

Søren bädda ner mig i sängen och sa att jag minsann inte får göra något mer på¨hela helgen. Nu ska jag bara ta det lugnt!! Søren gick ner och gav barnen mat…

men när jag låg där i sängen blev jag bara ännu mer stressad…”måste hämta tvätten”, ”måste verkligen sätta upp gardiner i köket idag”, ”måste få tag på chefen”, ”måste hinna mysa & leka med kidzen”,

Kändes som om jag blunda skulle jag tappa kontrollen helt, så det kunde jag inte… søren kom upp med mackor & te… och jag försökte intala mig själv om att jag faktiskt inte dör av att inte ha garidner i köket just idag, eller om golvet inte är skinande rent… viktigare att barnen har en Pigg & glad mamma.

Så nu tänker jag försöka att njuta av min helg så gott det går…gör det ni oxå!!

Förvirrad

ja förvirrad kan man lugnt säga att jag är nu, just nu vet jag inte vart jag ska jobba på måndag…lagom kul att behöva spendera sin helg på att ordna sånt.

Min ena chef tror nämligen att jag sk avara på telia (som jag inte ens vet hur jag kommer till), men Alexandra & martin (chefer/teamleader i aalborg) tycker det är en dum idé och säger att jag ska stanna på trygg hansa och sen flytta över på svenska Falck, och detta ringde Alexandra och sa till mig i bilen på vägen hem…

det där med att sören skulle at telia jobbet blir nog svårt…eftersom jag inte fått tag på min chef (som ligger hemme och spyr)

jag är lagom förvirrad just nu! Vad vill jag? vad borde jag?