snart…

15 minuter till sen slutar jag och ska skynda mig hem till  mina underbara ungar och min älskade sambo!

Pappa & Pirjo var barnvakter idag, verkar ha gått jätte bra, skønt

Snällt att dom kunde komma och passa barnen så søren fick gå på sin intervju, tyvärr hade dte inte gått så bra, men bättre lycka nästa gång.

På fredag ska jag på personalfest i Lund, skoj skoj. Fick precis ett mail om att vi ska välja mat från Reastaurang stortorget och maila redan idag. Ska bli trevligt att komma ut lite

ÄNTLIGEN Fredag

åhh va skønt det ska bli med helg, få mysa med barnen utan att behøva cykla hemifrån kl.6 på morgonen när det är mörkt och kallt, och komma hem när det är ungefär lika mörkt & kallt.

Men jag ska inte klaga, trots att jag saknar barnen sjukt mycket så trivs jag på jobbet.

På tisdag ska Søren på anställningsintervju, spännande!

Min pappa var så snäll så han erbjöd sig komma och passa barnen, så pappa & hans fru kommer måndag kväll, trevligt

nä nu är det dax att jobba igen..

Trevlig helg!

halsen botad

efter att ha tillbringat hela kvällen på Jourcentralen i lund igår, så är min hals nu botad, (nästan ialalfall) vilken lättnad!

Jag hade nån halsinfektion och i mina halsmandlar hade dte blivit massa gropar…ja läkaren hade nån lång utläggning om soldater som skulle skydda min hals och allt vad det var, men jag var ärligt talat ganska trött efter att ha jobbat (och försökt att andas) hela dagen, åkte hemifrån kl.6 på morgonen, åkte direkt till jourläkaren efter jobbet och kl.20:30 fick jag tid till läkaren, ganska lång dag med andra ord.

Hur som helst så känns det bättre nu, och det är skønt, går betydligt bättre på jobbet idag nu när jag kan koncentrera mig på att jobba och inte bara på att få luft.

Dessutom vaknade barnen tidigt idag, så jag hade en mysig morgon med kidzen, alltid en bra start på dagen, väldig tjobbigt när Lucas sitter med tårar i ögonen och ber mig stanna hemma från jobbet dock

halsbøld

sitter på jobbet, mår inte precis toppen, har vart svullen på vänstra sidan av halsen i några veckor, men har inte brytt mig så mycket om det eftersom min hals brukar vara ganska känslig.

Men nu har jag börjat få svårt att andas, svårt att svälja och det känns bokstavligt talat som halsen håller på att täppas igen.

Har pratat med sjukvårdsupplysningen och dom tyckte jag skulle komma in till Lund ikväll och om jag får svårt att andas skulle jag åka direkt till akuten här i danmark.

så jag känner på mig att det blir en lååång kväll på lunds sjukhus

barnfria

âr just nu i lund, (seveneleven) tänkte beställa internet för att testa om mitt personnummer är aktiverat. Ska skaffa kontantkort till en mobil jag fått låna av mamma oxå.

Igår hade vi en jätte mysig kväll, Sören hämta mig på stationen efter jag slutat jobbet, vi gick ut och åt i lund, åkte hem och såg film och myste i sängen med naturgodis…jags omnande såklart under filmen, men det är ju ingen som bli chockad över precis.

Det är verkligen skillnad på att jobba i danmark & sverige, igår fick vi dricka öl på arbetstid,(gratis öl dessutom) det gör dom tydligen varje fredag…kan ju vara värt att jobba kvar i köpenhman bara pga det

Barnen verkar ha det jätte bra hos mormor & beffa, skönt!

Vi saknar dom!!!  Tack mormor & beffa för att ni tar så väl hand om våra små busungar!

hade en lätt kaotisk morgon, gick till stationen och när vi skulle gå på tåget kom jag på att jag glömt mitt tågkort, så vi fick gå hemåt igen…sören var lagom glad *host host*, men på vägen hem kom jag på att jag visst hade tågkortet….så det var bara att vända och gå tillbaka och vänta 30 min på nästa tåg.

Vi har ätit en god lunch på Wok kitchen i nova Lund, druckit en super god mocha latte på espresso house, snart ska vi hem och mysa!

Trevlig helg på er!

barnlediga!

sitter på jobbet, men eftersom de uppdaterar databasen så får vi ta en liten pause  

Barnen var vakna när jag kom hem igår, och jag lyckades hålla lucas uppe ända till 20.30, han satt och såg Idol med mig (även om han hellre ville se sin nya favvo Emil i Lønneberga), och imorse vaknade killarna så jag hann säga hejdå till dom innan dom åker med bedstefar till Skene. SÅ nu känns det betydligt lättare att lämna bort dem i helgen. Särskilt när man såg hur mycket Lucas längtar!

Hoppas dom får en mysig helg med mormor & beffa!

Jag & Søren ska ut och äta i Lund när jag slutar jobbet, myyys!

saknar mina barn

igår när jag kom hem sov mina gullungar, och när jag gick imorse sov de fortfarande, usch va jobbigt det här känns. Får ju aldrig se dem.

börjar ångra att vi skaffat barnvakt till helgen om jag ska vara ärlig, men det är säkert jätte bra för mig & søren att få lite egen-tid och bara mysa!

dessutom skulle min kära mamma bli grymt besviken om hon inte fick låna våra gullungar i helgen.

Men ikväll har søren lovat att hålla dom vakan tills jag kommer hem så jag får leka lite innan dom ska sova

jobbar

Jag ska förklara lite kortfattat vad jag jobbar med eftersom klara nu har efterlyst ett svar 3 gånger, sorry Klara!

Jag är anställd på ett bemanningsföretag (randstad) men jobbar just nu på ett projekt i køpenhamn för ett försäkringsbolag (tror tyvärr inte jag får säga vilket) som mötes bokare.

jag sitter med andra ord vid mitt skrivbord framför min lilla dator med headset och pratar i telefon hela dagarna på ett väldigt trevligt kontor med god mat och trevliga kollegor

bäst att återgå till jobbet… fortfarande inga personnummer eller internet hemma *morr*

hard working woman

då sitter man på jobbet igen, jag gillar mitt nya jobb massor.

Men oj vad svårt dte var att gå hemifrån imorse, Lucas vaknade och blev såå glad när jag var uppe, fick en stor kram, och så berätta jag att jag var på väg till jobbet. då tittar han på mig och säger –ska du jobba nu igen?

ja mamma ska jobba varje dag nu utom på helgerna, men jag kommer ju hem varje kväll inan du ska sova, svara jag.

då børjade han gråta och skriker att han inte vill jag ska gå. usch va jobbigt!

Nu førstår jag varfør mamma aldrig vill byta jobb, hon hat typ 1min till jobbet med cykel…vilken lyx! när hon slutar jobbet är hon ledig. just nu har jag 4 timmars resväg till och från jobb varje dag. ganska drgyt!

men det handlar ju bara om några veckor, sen flyttar vi (jobbet alttså) till Västra hmanen i malmø