Grattis Beffa

Sitter på Lunds stadsbibliotek eftersom vi fortfarande inte har internet hemma.

var i stan och skulle beställa internet & hemtelefon häromdagen från ComHem, men då var vi tydligen en av de 7% i sverige som inte kunde få det där vi bor.

Så idag ska jag försöka med bredbandsbolaget eller tele2.

STort grattis till beffa som blir gammal gubbe idag (hela 39år) GRATTIS!

jag har precis vart på LN Eurocom och pratat med min (förhoppningsvis) blivande chef, trevligt. Huvudkontoret ligger i Aalborg, lite kul när jag precis flyttat därifrån.

hursom helst så får jag svar imorn…spännande!

Igår tillbringades hela dagen i Nova Lund. vi hade väldig otur med buss & tåg, både bussen till Lund körde precis när vi kom, och tåget hem hade precis kört… så vi fick sitta på stationen mellan 18-19 med två trötta små killar, men det gick bra det oxå.

hittade en cykel på sportex (rea!) som jag ska köpa, problemet är bara att få med den hem.

På lördag fyller Lucas 3 år, min lillaplutt blir stor.

Mamma,Jonas & Stina kommer fredag till söndag, ska bli kul, dom har ju inte sett huset än.

Och på onsdag-? kommer Fiffi och hälsar på.

Nu ska jag ut på stan och beställa internet och greja…

beslutsångest

fortfarande ingen dator hemma, eller jo dator har vi ju, men inget internet, det suger!

men nu sitter jag på kävlinges bibliotek.

har lyckats få 3 jobb på en vecka, inte så illa va? (2 ial, men verkar som jag får det 3e)

menmed min beslutsångest är det faktiskt ingen rolig situation alls, finns ju för och nackdelar med alla 3. det ena är i landskrona för tele2, det andra i staffanstorp på Promatel och det sista för randstad i malmö 8ska jobba de 6 första veckor i köpenhamn)

Det för tele2 ringde jag och fjäskade till mig en intervju när de redan var försent, men jag fick komma på intervju ändå, var nog den snabbast intervju jag varit på, hann inte ens dricka upp mitt kaffe. Han sa att om jag hade lyckats övertala dom att få komma på intervju efter tjänsten redan var tilldelad alla så borde jag kunna övertala folk att köpa deras produkter oxå, men att med den glöd & karisma jag hade borde jag inte arbeta med telefon försäljning utan som ”riktig” säljare.

alltid kul att höra ju

Och eftersom trainee rpogarmmet hade börjat den dagen, så fick jag börja jobba redan adgen efter (i tisdags).

Men kruxet var att jag inte fick säga upp mig inom de första 5 månderna, och om nu Sören skulle bli erbjuden ett jobb med 3 gånger så mycket i lön än vad jag fick, innan barnen fått förskoleplats, så skulle han ju vara tvungrn att tacka nej. Så därför ringde jag på morgonen och sa att jag tyvärr inte kunde ta jobbet iallafall.

det andra i staffanstorp har jag inte svarat på än…. och det sista var jag på intervju idag, men det gick jätte bra, och jag hörde när hon ringde till chefen och sa berömde mig och sa att dom skulle kunna använda mig på fler områden än dte jag blev anställd som (mötesbokare).

Så det låter ju lovande.

Ska träffa chefen på måndag, spännande!

Sören åker tillbaka till Aalborg för att besiktiga lägenheten imorgon, kommer hem fredag elle rsöndag igen, beror på om han ska hjälpa michael att måla om deras hus eller inte.

Måste skaffa svensk telefon snart, min telefonräkning ser allt annat än kul ut för denna månaden, ändå är dte bara den 13e idag…shit!

Nästa lördag fyller Lucas 3 år, jisses!

uppdatering från kävlinge

hej på er!

nu har vi flyttat in i vårat underbar ardhus i kävlinge, trivs som fisken i vattnet! (bara bott här 5 nätter än)

har dock inte internet än så det blir dåligt med uppdateringar här, men min pappa kom och hälsade på och tänkte att jag saknade en dator så han hade med sig sin bärbara med mobiltbredband (himla smart uppfinning måste jag säga!)

passade även på att åka och handla lite större grejer eftersom han har bil med, glömde dock vilken liten bil han har så efter att jag köpt en torkvinda som jag absolut trodde jag kunde få in var det lite halv svårt för mig & barnen att få plats, men det gick

sören är i aalborg och städar ur den gamla läegneheten, tydligen ska det vara besiktning på den nästa fredag, så då måste han åka tillbaka igen, typiskt!!

har varken telefon,(bara danska mobilen, men är inte på mitt eget nät i huset så det blir svindyrt!)  internet eller något som helst så jag har lite svårt att kommunicera med omvärlden, va fort man blir van vid att ha internet.

Så jag passar på att skicka en liten hälsning till vänner & familj här, och säaga tack till mamma & Jonas för en mysig stugsemester!

ska förresten på anställningsintervju på måndag, spännande!

trevlig helg på er!!!