Linda Skugge

Läste precis i Sisses blogg om vad Linda Skugge skrivit nånstans, har aldrig haft nån riktig uppfattning om Skugge, men nu har jag….vilken idiot!  hur kan man säga nåt så korkat?

Jag älskar mina två söner och är en stolt och glad pojkmamma!

ny dator tack

blir galen på våran dator, någon vann 33 miljoner på lotto här i danmark igår….det är lite mer än 42 miljoner svenska kronor. tyvärr var det inte vi trots att Søren hade køpt en massa lottokuponger  

Nu sover Kidzen…søren ser fotboll på tv…och jag skulle gissa på att han är både svettigare och varmare än spelarna, hans inlevelseførmåga är dte ju ial inget fel på

Pigg & glad

âr pigg & Glad idag trota att jag gick och la mig mycket senare än jag brukar, fick nämligen sovmorgon idag, underbart!!!

vi är väldigt jämnställda när det gälle rmycket här hemma, eller jag vill nog faktiskt säga att jag är väldigt bortskämd!  det är nästan alltid Søren som lagar mat, diskar och tvättar.

men när det gäller sømn så är det långt från rättvist här hemma, men idag fick jag lov att sova så länge jag ville, och även om jag låg och tjuvlyssna på allt som killarna gjorde här ute var dte underbart att få ligga och dra sig i sängen. och när jag kom upp kom två glada små killar springandes/krypandes och krama mig och var sååå glada før jag kom upp, kan man få en bättre start på morgonen?

Så nu är jag Pigg & glad…søren är dock inte lika pigg så han har gått och lagt sig

Imorgon fyller Søren år…hela 27 når blir han!

Søta simon

Så här søt är våran lilla simon som trots 1timme och 15 minuters kø var glad när fotografen skulle ta bilder.

medans vi var i storcenter så var Lucas och søren i stan och kolla lite. resten av dagen blir lugn, massa mys & godis

Mys fredag

så var det helg igen, Me Like  Ska ta med simon till storcenter imorn och fotografera honom. tog ett stort porträtt av Lucas när han var 10 månader så därfør vill jag ha dte av simon oxå, kunde va kul att ha när dom är i samma ålder. så här såg lucas ut när han var 10mån, søtnos!

barnen ligger i sängen och ska sova…først ska dom bara ligga och prata och busa lite som vanligt, søtt!

Nästa lørdag åker jag & barnen till sverige, mamma & Jonas kommer och hämtar oss  

Väntar på Xfactor finalen…men jag är ganska säker på att Martin vinner.

trevlig helg!!

ItaIien

sitter här och kollar på resor till Italien, är ju tänkt att vi ska fira våran 4 årsdag där i juli, längtar!!

har tränat idag, får alltid huvudvärk när jag tränar….trots att ajg tycker jag dricker mycket vatten…tydligen inte tillräckligt.

Ska snart hämta Lucas hos dagmamman, simon sover middag.

Har lite planer før nästa helg…ska bara få tag på mamma & co først och se vad dom säger…men dom är i London nu.

Psykisk stress

håller på att bli tokig, är nu mindre än en vecka, ja faktiskt bara 4 dagar kvar innan Simon ska børja hos dagmamma. Jag vill ta tag id et här, få ordning på våra liv, så vi kan känna oss trygga och slappna av…men vart ska jag børja? Vill børja med att hitta lägenhet, men ärligt talat så har vi inte råd att flytta nu ändå, men om jag ska leta jobb….vart ska jag leta? är dte nån idé att leta jobb i aalborg om vi  ändå snart ska flytta??? och om jag hittar ett jobb i sverige, hur ska jag då kunna tacka Ja utana tt ha nånstans att bo???

Den 21a April blir Søren utskickad på ”kurs” från 9.14 varje dag, och tyvärr tror jag att det är samma vecka jag blir utskickad i ”aktivering”(=jobbsøknings kurser) samma tid mån-fredag. Vill inte!! vill bara att allt ska ordna sig, helst utan att jag behøver gøra nåt åt det  

Jaja…nu ska jag kolla efter lite jobb, så får vi se hur det løser sig.

Mamma, Jonas, Johnny & Stina är nu i London *avis* men tyvärr hade mamma haft magsjuka igår, så typsikt, men hoppas dom njuter av sin resa och är friska alla 4 nu.